Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65236/naujasis-xiaomi-mi-8-lite-netrukus-pasieks-ir-europos-rinka/spausdinti/

Naujasis „Xiaomi Mi 8 Lite“ netrukus pasieks ir Europos rinką

Publikuota: 2018-09-25 11:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“ šiemet pristatė neįtikėtinai daug išmaniųjų telefonų, tačiau tik dalis jų pasiekia Europą. Visai neseniai „Mi 8“ seriją papildė dar du nauji išmanieji, kurie buvo pristatyti Kinijoje, tai – „Mi 8 Pro“ ir „Mi 8 Lite“.

„Xiaomi Global“ atstovas Donovanas Sung patvirtino tai, jog abu aukščiau įvardinti išmanieji telefonai atkeliaus ir į Europą. Panašu, kad pirmasis mūsų rinkoje pasirodys žemesnės klasės „Xiaomi Mi 8 Lite“ modelis, kuris jau netrukus pasieks mūsų parduotuvių lentynas.Naujasis „Xiaomi Mi 8 Lite“ netrukus pasieks ir Europos rinką

„Xiaomi Mi 8 Lite“ turi 6,26 colio įstrižainės Full HD+ 19:9 formato ekraną, kurio skiriamoji geba lygi 2560 x 1080 taškų. Viduje darbuojasi „Qualcomm Snapdragon 660“ aštuonių branduolių procesorius kartu su „Adreno 512“ GPU. Šis lustas gaminamas naudojant pakankamai pažangų 14 nm FinFET procesą ir dali pasigirti dirbtiniu intelektu. Telefonas siūlys tris atminties konfigūracijas: 4GB RAM ir 64 GB ROM, 6/64 GB bei 6/128 GB.

Priekinė kamera aprūpinta 24 megapikselių „Sony IMX576“ jutikliu ir f/2.2 diafragma. Ji taip pat palaiko dirbtinio intelekto pagrindu veikiančias funkcijas. Čia įdiegtos naujos kartos AI „Smart Beauty“ technologijos, kurias kompanija vadina „AI Makeup Beauty“. Taip pat yra panaši funkcija vaizdo įrašymui – „AI Beauty“.

Galinėje pusėje įtaisyta AI pagrįsta dviejų kamerų konfigūracija, išdėstyta horizontaliai. Ją sudaro 12 megapikselių pagrindinis ir 5 MP pagalbinis jutikliai su f/1,9 diafragma. Fotoaparatas taip pat palaiko reguliuojamą fono išblukimo intensyvumą. Jį papildo „AI Scene Recognition“ funkcija, o kompanija pridėjo dvi naujas dirbtinio intelekto scenas – „paplūdimys“ ir „jūros dugnas“.

Nors „Xiaomi Mi 8 Lite“ jau greitai bus prieinamas ir mums, tačiau kol kas nėra skelbiama nei galima jo kaina Europoje nei tiksli pasirodymo data.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!