Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65234/rumunijos-kompanija-allview-pristato-nauja-telefona-allview-soul-x5/spausdinti/

Rumunijos kompanija „Allview“ pristato naują telefoną – „Allview Soul X5“

Publikuota: 2018-09-25 08:02
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dauguma išmaniųjų telefonų atkeliauja iš Kinijos, tačiau visame pasaulyje, o tuo pačiu ir Europoje, galima rasti įvairių kompanijų, kurios taip pat turi ką pasiūlyti. Viena iš tokių įmonių yra „Allview“, kuri visai neseniai pristatė naują įrenginį „Allview Soul X5“.

Naujasis „Soul X5“ pasižymi 5,86 colių įstrižainės 19:9 formato ekranu. Kaip ir dauguma šiemet pristatų išmaniųjų, taip ir šis, ekrano viršutinėje dalyje turi išpjovą, kurioje sumontuoti svarbiausi jutikliai. Pažvelkime į šio įrenginio galimybes.

Rumunijos kompanija „Allview“ pristato naują telefoną – „Allview Soul X5“

Pranešama, jog naujasis „Allview“ išmanusis telefonas veiks su „Helio P22“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą užtikrins 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties. Tiesa, telefonas taip pat palaikys ir atminties korteles, kurių dėka atminties kiekį bus galima praplėsti iki 256 GB. Skelbiama, jog „Soul X5“ veiks su „Android 8.1 Oreo“ operacinės sistemos versija.

Gamintojas nepamiršo ir tų, kurie mėgsta fotografuoti telefonu. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudarys 16 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Dviguba kamera bus patobulinta ir dirbtinio intelekto (DI) galimybėmis – tai reiškia, jog Jūsų fotografijoms bus parenkamas geriausias fotografavimo scenarijus tam, kad išgauti geriausią rezultatą.

Naujasis „Allview Soul X5“ taip pat turės ir keletą specialių funkcijų. Viena iš jų bus „FunEmoji“, kuri leis užfiksuoti Jūsų veido išraiškas bei balsą bei taip sukurti atitinkamą animacinį personažą. Išmanusis telefonas taip pat palaikys „Live Photo“ funkciją.

Verta paminėti, jog priekinėje telefono dalyje rasime 16 MPx raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą. „Soul X5“ veikimą taip pat palaikys 3000 mAh talpos baterija. Šis išmanusis telefonas kainuos 249 eurus, o jį įsigyti galima iš oficialios gamintojo parduotuvės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!