Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65201/paaiskejo-naujuju-iphone-telefonu-bateriju-talpos/spausdinti/

Paaiškėjo naujųjų „iPhone“ telefonų baterijų talpos

Publikuota: 2018-09-23 20:29
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Prieš savaitę viena didžiausių išmaniuosius telefonus gaminančių kompanijų „Apple“ pristatė tris naujus įrenginius. Pristatymo metu buvo atskleistos beveik visos naujųjų „iPhone XS“, „iPhone XS Max“ ir „iPhone XR“ specifikacijos, tačiau baterijų talpos taip ir liko nepaminėtos.

Praėjus savaitei – pagaliau aiškios ir tikslios baterijos talpos. Didžiausia baterija iš visų trijų modelių pasižymės „iPhone XS Max“, kuris turės net 3174 mAh talpos baterija, o tai yra didžiausia skaičiai per visą „Apple“ istoriją. Mažesnysis „iPhone XS“ turės 2658 mAh talpos bateriją, o tai yra kiek mažiau nei pernai pristatytas „iPhone X“, kuris pasižymėjo 2716 mAh energijos talpykla.

Paaiškėjo naujųjų „iPhone“ telefonų baterijų talpos

Tikriausiai dauguma žinote, jog „Apple“ vadovai skelbia, kad naujasis „iPhone XR“ pasižymės net valanda ilgesniu baterijos tarnavimo laikotarpiu nei praėjusių metų „iPhone 8 Plus“ modelis, kuris išsiskyrė kaip vienas ištvermingiausių įmonės įrenginių. Skelbiama, jog naujasis „iPhone XR“ turės 2942 mAh talpos bateriją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!