Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65163/elephone-pristate-pirmaji-savo-itin-atsparu-ismanuji-telefona/spausdinti/

„Elephone“ pristatė pirmąjį savo itin atsparų išmanųjį telefoną

Publikuota: 2018-09-19 11:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Elephone“ anksčiau kurdavo vidutinės arba aukštesnės klasės išmaniuosius telefonus, tačiau visai neseniai bendrovė pristatė naujovę savo asortimente – itin atsparų įrenginį. Pirmasis tokio tipo kompanijos išmanusis bus žinomas kaip „Elephone Soldier“.

Pranešama, jog šis įrenginys pasižymės 5,5 colių įstrižainės ekranu su 2K raiška. Kaip galima matyti iš žemiau esančio vaizdo reportažo, naujasis „Elephone Soldier“ nepasižymi berėmiu ekranu, kaip dauguma kitų išmaniųjų šiemet. Kaip bebūtų, telefonas yra itin apsaugotas nuo galimų pažeidimų, o taip pat turi ir IP68 saugumo sertifikatą.

„Elephone“ pristatė pirmąjį savo itin atsparų išmanųjį telefoną

„Elephone Soldier“ veiks su „MediaTek Helio X25“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Skelbiama, jog nugarėlėje šis išmanusis turės kamerą su 21 MPx raiškos vaizdo jutikliu, o priekinėje dalyje rasime asmenukėms skirtą kamerą su 16 MPx jutikliu.

Kaip ir dauguma tokio tipo įrenginių, taip ir šis, turės didesnės talpos bei įprastą bateriją, o šiuo atveju jos talpa sieks 5000 mAh. Gamintojas pažymi ir tai, jog „Elephone Soldier“ palaikys greito įkrovimo funkciją, o taip pat nugarėlėje turės pirštų antspaudų jutiklį, šoninėje briaunoje rasime SOS mygtuką.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!