Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65086/honor-kitamet-ketina-isleisti-5g-rysi-palaikanti-ismanuji/spausdinti/

„Honor“ kitąmet ketina išleisti 5G ryšį palaikantį išmanųjį

Publikuota: 2018-09-16 08:19
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Artėjant 2019 metams gamintojai pradeda vis garsiau kalbėti apie išmaniuosius telefonus, kurie palaikys 5G ryšį. Prie tokių kompanijų prisijungė ir dukterinė „Huawei“ įmonė „Honor“. Pastarosios prezidentas George’as Zhao Pekine vykusios „World INS Conference 2018“ metu patvirtino, jog pirmasis „Honor“ 5G telefonas pasirodys 2019 metais.

„Honor“ kitąmet ketina išleisti 5G ryšį palaikantį išmanųjį

„Honor“ prezidentas negalėjo įvardinti tikslios datos kada planuojama pristatyti tokį išmanųjį telefoną, tačiau tai visiškai suprantama. Daug kas priklauso nuo to kada mobiliojo ryšio tiekėjai galės pasiūlyti geras sąlygas 5G ryšio naudojimui. G.Zhao savo pranešimą pabaigė mintimi, jog tie ryšio operatoriai, kurie gali surasti geriausią sprendimą dėl šios naujos kartos ryšio turės milžiniškas galimybes lyderiauti rinkoje.

Primename, jog anksčiau apie 5G išmaniojo telefono pristatymą jau buvo paskelbę ir „Samsung“, „Lenovo“, „Oppo“, „Vivo“, o tokius gandus buvo paskleidusi net ir ne geriausius laikus išgyvenanti HTC kompanija. Tiesa, reikėtų net neabejoti, jog pradėjus 5G ryšį naudoti visame pasaulyje šį gamintojų sąrašą iš esmės bus priverstos papildyti ir likusios kompanijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!