Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65085/samsung-galaxy-note-9-surinko-103-dxomark-reitingo-taskus/spausdinti/

„Samsung Galaxy Note 9“ surinko 103 „DxOMark“ reitingo taškus

Publikuota: 2018-09-13 12:07
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ prieš daugiau nei mėnesį išleido naująjį savo verslo klasės išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy Note 9“. Visai neseniai flagmanas buvo išbandytas ir „DxOMark“ komandos, kuri vertina telefono kameros galimybes.

Naujasis „Galaxy Note 9“ surinko 103 taškus ir tarp geriausių išmaniųjų užima antrąją vietą, nusileisdamas tik metų pradžioje pristatytam „Huawei P20 Pro“. Įdomu ir tai, jog fotografavimo režimas surinko 107 taškus, o filmavimo – 94. Tiesa, vertą paminėti, kad antroje vietoje „Samsung“ flagmanas įsitvirtinęs kartu su „HTC U12+“, kuris taip pat surinko 103 bendro reitingo taškus.

Nors „DxOMark“ ir nėra tas reitingas, kuriuo reikėtų pasitikėti visiškai aklai, tačiau jis pakankamai daug gali pasakyti apie išmaniojo telefono fotografavimo ir filmavimo galimybes. Telefonai.eu rekomendacija būtų vadovautis ne bendru įvertinimu, tačiau didesnį dėmesį skirti atskirų rėžimų ir segmentų vertinimams, atsižvelgiant tai kas Jums yra svarbiausia.

Primename, kad „Galaxy Note 9“ nugarėlėje įmontuotos dvi 12 MPx raiškos vaizdo kameros, turinčios ypač šviesias (f/2,4 ir f/1,5) diafragmas. Kaip ir dauguma kitų „Samsung“ flagmanų kamerų, taip ir ši, turi optinį vaizdo stabilizavimą, automatiškai perspėja, jei kadre yra koks nors trūkumas, taip pat pats atpažįsta komponuojamą vaizdą ir parenka geriausius nustatymus. Taip pat yra fono suliejimas ir kitos jau įprastos funkcijos.

„Samsung Galaxy Note 9“ surinko 103 „DxOMark“ reitingo taškus
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!