Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65069/naujasis-oneplus-6t-turetu-pasirodyti-jau-spalio-17-diena/spausdinti/

Naujasis „OnePlus 6T“ turėtų pasirodyti jau spalio 17 dieną

Publikuota: 2018-09-13 10:04
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dar metų pradžioje Kinijos kompanija „OnePlus“ tikino, jog šiemet planuojamas išleisti tik vienas išmanusis telefonas, tačiau panašu, kad tai nebuvo tiesa. Kompanija neseniai paskelbė nuotrauką, kurioje galimai atvaizduojamas naujasis „OnePlus 6T“, o ko pristatymas numatomas spalio 17 dieną.

Kiek anksčiau, kompanijos atstovai patvirtino, jog naujasis jų flagmanas turės ekraną įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Teigiama, jog dėl šio sprendimo gamintojas jau kurį laiką dirbo ir prie naujos programinės įrangos funkcijos, kuri bus žinoma „Screen Unlock“ pavadinimu.

Naujasis „OnePlus 6T“ turėtų pasirodyti jau spalio 17 dieną

Tikimasi, jog naujasis „OnePlus 6T“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei, kaip įprasta, turės keletą atminties konfigūracijų. Remiantis anksčiau pasirodžiusiais gandais „6T“ turės 6 GB ir 8 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB, 128 GB ir 256 GB vidinės atminties variantus. Flagmanas taip pat turės AMOLED ekraną su itin nedidele ekrano išpjova viršuje, o pats įrenginys veiks su „Android Pie“ operacinės sistemos versija.

Nors kol kas daugiau informacijos apie „OnePlus 6T“ nėra žinoma, tačiau tikėtina, jog jos turėtų pasirodyti vis daugiau. Ši Kinijos kompanija nemėgsta ilgai laikyti paslapčių apie savo planus, todėl tikėtina, jog informacija apie šį telefoną taip pat turėtų pasklisti jau labai greitai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!