Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65050/nutekejo-xiaomi-redmi-note-6-telefono-nuotraukos/spausdinti/

Nutekėjo „Xiaomi Redmi Note 6“ telefono nuotraukos

Publikuota: 2018-09-11 09:13
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Naujų telefonų pristatymo tempai išmaniųjų rinkoje kasmet vis trumpėja. Jeigu dar visai neseniai buvo įprasta naujos kartos modelius išleisti metai po pirmtako pristatymo, tai dabar šis terminas sutrumpėjo iki 6 mėnesių.

Kinijos gigantė „Xiaomi“ dar kovo viduryje pristatyti „Redmi Note 5“ serijos išmanųjį telefoną, o šiandien jau nutekėjo informacija apie šeštos kartos „Redmi Note“ modelį, kuris, tikėtina, jog prekyboje pasirodys jau visai netrukus. Įdomu tai, jog iki šiol nebuvo nė menkiausios informacijos apie „Xiaomi Redmi Note 6“.

Nutekėjo „Xiaomi Redmi Note 6“ telefono nuotraukos

Pranešama, jog naujasis „Redmi Note 6“ pasižymės 6,18 colių įstrižainės ekranu su išpjova viršutinėje dalyje. Tiesa, kaip galima matyti iš nuotraukų, apatinėje įrenginio dalyje vis dar bus pakankamai didelis rėmelis. Tai neturėtų stebinti daugumos, nes „Redmi Note“ serija niekada nepasižymėjo aukšta kaina, todėl natūralu, jog dėl žemos kainos yra kažkas aukojama.

Nors kol kas nėra skelbiama jokios „Redmi Note 6“ specifikacijos, tačiau net neabejojame, kad jos turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!