Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64621/daugeja-informacijos-apie-naujaji-leagoo-s10-telefona/spausdinti/

Daugėja informacijos apie naująjį „Leagoo S10“ telefoną

Publikuota: 2018-08-07 14:12
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Leagoo“ pradėjo anonsuoti naują išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Leagoo S10“. Nors iki įrenginio pristatymo dar nemažai laiko, tačiau dalis informacijos jau žinoma ir dabar.

Remiantis pasirodžiusia informacija, „Leaegoo S10“ pasižymės 6,21 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 19:9 ekrano kraštinių santykiu. Pranešama, jog išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio P60“ procesoriumi ir turės 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Šiandien, taip pat pasirodė informacija apie telefone integruotas kamerų konfigūracijas.

Daugėja informacijos apie naująjį „Leagoo S10“ telefoną

Skelbiama, jog naujasis „Leagoo S10“ nugarėlėj turės įmontuotą dvigubą kamerų konfigūraciją, kurią sudarys 20 MPx raiškos pagrindinis ir 5 MPx raiškos antrinis vaizdo jutiklis. Gamintojas pabrėžia ir tai, jog kameros bus praturtintos dirbtinio intelekto (DI) funkcijomis.

Išmanusis telefonas taip pat turės ekrano išpjovą bei daugiau dirbtiniu intelektu (DI) aprūpintų funkcijų, tačiau bent jau kolkas gamintojas apie tai išsamiau neskelbia. Įdomu ir tai, jog „Leagoo S10“ turėtų kainuoti tik maždaug 300 JAV dolerių, o prekyboje pasirodyti rugsėjo–spalio mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!