Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64608/allcall-pristate-biudzetini-allcall-s1-telefona/spausdinti/

„AllCall“ pristatė biudžetinį „AllCall S1“ telefoną

Publikuota: 2018-08-06 17:33
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „AllCall“ išleido dar vieną naują išmanųjį telefoną, o pastarasis skirtas tiems, kurie nemėgsta išleisti daugybės pinigų naujam įrenginiui. Neseniai pristatytas „AllCall S1“ pasižymi ne tik žema savo kaina, tačiau ir itin kompaktiško dydžio ekranu.

Naujasis išmanusis telefonas pasižymės 5,5 colių įstrižainės ekranu, o ekrano kraštinių santykis bus 18:9. Gamintojo teigimu, atliktos apklausos rezultatai rodo, jog tokio dydžio ekranas yra itin patogus vartotojui, nes valdant telefoną viena ranka vis dar galima pasiekti viršutinį ekrano kampą.

„AllCall“ pristatė biudžetinį „AllCall S1“ telefoną

Biudžetinis įrenginys veiks su „MediaTek MT6580A“ procesoriumi bei turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties. Skelbiama, jog telefonui energiją tieks 5000 mAh talpos baterija, o „AllCall S1“ turės „Android 8.1“ operacinės sistemos versiją. Įdomu ir tai, jog šis įrenginys turės net 4 kameras.

Kaip skelbia pats gamintojas, „AllCall S1“ nugarėlėje rasime 8 MPx raiškos vaizdo jutiklį ir papildomą 2 Mpx raiškos jutiklį, o priekinėje dalyje bus įmontuotos dvi kameros su dviem 2 MPx raiškos vaizdo jutikliais. Šis išmanusis telefonas šiuo metu kainuoja maždaug 70 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!