Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64570/blackberry-key2-le-kuklesne-key2-modelio-versija/spausdinti/

„BlackBerry Key2 LE“ – kuklesnė „Key2“ modelio versija

Publikuota: 2018-08-03 07:31
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruoju metu netyla gandai apie naująjį „Key2 Lite“ išmanųjį. Nutekinta informacija apie „BBE100-5“ modelį, kaip manoma – tai ir bus naujasis „BlackBerry Key2 LE“. „LE“ šioje vietoje tikriausiai reiškia „limited edition“.

Kalbant apie išvaizdą ir techninius parametrus, jie labai panašūs į originalų „Key2“, todėl manoma, jog „Key2 LE“ bus pastarojo klonas su keletu pakeitimų. Jau patvirtinta, jog įrenginyje suksis „Qualcomm Snapdragon 660“ 1,8 GHz procesorius su 4 GB operatyviosios atminties. Tokia konfigūracija labai panaši į „Key2“ techninius parametrus, tačiau šiame įrenginyje yra 6 GB operatyviosios atminties.

„BlackBerry Key2 LE“ – kuklesnė „Key2“ modelio versija

Neseniai Evan Blass savo „Twitter“ paskyroje paskelbė apie „Key2 LE“ egzistavimą. Jis patikino, jog telefono pirkėjai galės rinktis iš 3 spalvų – raudonos, mėlynos bei varinės. Pateiktoje iliustracijoje matomas telefonas su raudonos spalvos akcentais šonuose. Įrenginys taip pat atkeliavo į federalinę komunikacijos komisiją, o jų tinklapyje informacija apie tai turėtų pasirodyti jau netrukus.

Pati „BlackBerry“ kompanija apie naująjį telefoną nedaugžodžiavo, tačiau prasidėjęs sertifikavimo procesas turėtų pažerti daugiau naujų detalių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!