Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64549/netrukus-europoje-turetu-pasirodyti-naujasis-asus-zenfone-max-pro-m1/spausdinti/

Netrukus Europoje turėtų pasirodyti naujasis „Asus Zenfone Max Pro M1“

Publikuota: 2018-08-02 09:04
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Balandžio mėnesį kompanija „Asus“ pristatė išmanųjį telefoną „Asus Zenfone Max Pro M1“, kuris buvo skirtas tik Indijos rinkai. Po to kai šis modelis susilaukė didelio susidomėjimo – jo prekyba buvo pradėta ir kitose Azijose šalyse, tačiau panašu, jog gamintojas neketina apsiriboti tik Azijos rinka.

Pasirodė pranešimų, jog naujasis „Asus Zenfone Max Pro M1“ netrukus gali pasirodyti ir Europoje. Visai neseniai šis įrenginys buvo pasirodęs vienoje Ispanijos internetinėje parduotuvėje kur buvo prasidėję jo išankstiniai pardavimai už 250 eurų (291 JAV dolerį). Tiesa, tai įvyko greičiausiai per klaida. Tikėtina, jog oficiali prekyba šiuo telefonu Europoje turėtų prasidėti rugpjūčio 13 dieną.

Netrukus Europoje turėtų pasirodyti naujasis „Asus Zenfone Max Pro M1“

Išmanusis telefonas pasižymi 5,99 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška ir 18:9 ekrano kraštinių santykiu. Verta paminėti ir tai, jog ekranas turi 2.5D lenkto stiklo apsaugą. „Zenfone Max Pro M1“ veikimu rūpinasi „Qualcomm Snapdragon 636“ procesorius su pasirinktinai 3 GB, 4 GB arba 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties, o energija aprūpina 5000 mAh talpos baterija.

Žvelgiant į įrenginio fotografavimo galimybes, vertėtų žinoti, jog nugarėlėje esančių kamerų konfigūracija priklauso nuo pasirinkto modelio atminties kiekio. 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) atminties turintys modeliai pasižymi dviguba kamera su 13 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutikliai, o 6 GB RAM atminties modelis turi 16 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutiklius nugarėlėje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!