Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64530/pasirode-pirmos-realios-google-pixel-3-xl-nuotraukos/spausdinti/

Pasirodė pirmos realios „Google Pixel 3 XL“ nuotraukos

Publikuota: 2018-07-31 10:15
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusių metų antroje pusėje pristatyti „Google Pixel 2“ ir „Google Pixel 2 XL“ greičiausiai jau skaičiuoja paskutiniuosius savo mėnesius. Netrukus juos pakeisti turėtų naujieji „Pixel 3“ ir „Google Pixel 3 XL“ išmanieji. Niekam ne paslaptis, jog šie įrenginiai turėtų pasirodyti su naująja „Android P“ operacinės sistemos versija, kuri taip pat jau artėja link oficialaus išleidimo.

Pasirodė pirmos realios „Google Pixel 3 XL“ nuotraukos

Internete šiandien pasirodė ir pirmosios tikros galimai naujojo „Google Pixel 3 XL“ nuotraukos, kuriose matomas baltos spalvos modelis. Kaip galima matyti, priekinėje ekrano dalyje rasime išpjovą, apie kurią gandų girdėjome jau ir anksčiau. Itin didelių pokyčių nuo praėjusių metų modelio bent jau šiose nuotraukose nesimato – nugarėlėje vis dar viena kamera ir pirštų atspaudų jutiklis.

Pasirodė pirmos realios „Google Pixel 3 XL“ nuotraukos

Nors šiai dienai oficialios informacijos nėra, tačiau manoma, jog šiemet naujųjų „Google“ įrenginių nugarėlės bus visiškai padengtos stiklu ir telefonai palaikys belaidžio įkrovimo funkciją. Pranešama ir tai, jog „Pixel 3 XL“ turėtų pasižymėti 6,2 colių įstrižainės ekranu su 19:9 kraštinių santykiu. Tuo tarpu, mažesnis „Pixel 3“ modelis turės 5,4 colių įstrižainės ekraną su 16:9 kraštinių santykiu.

Kol kas nėra žinoma daugiau informacijos apie naujuosius trečios kartos „Pixel“ išmaniuosius telefonus. Tikėtina, jog greitu metu internete pasirodys ir daugiau informacijos apie „Google Pixel 3“ ir „Google Pixel 3 XL“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!