Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64529/paaiskejo-poptel-p10-specifikacijos-ir-prekybos-pradzia/spausdinti/

Paaiškėjo „Poptel P10“ specifikacijos ir prekybos pradžia

Publikuota: 2018-07-31 09:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kompanijos atstovai paskelbė detalesnę informaciją apie naująjį „Poptel P10“, kuris prekyboje pasirodys rugpjūčio pradžioje, o išankstinė prekyba prasidės jau kitą savaitę.

„Poptel P10“ turėtų pasižymės 5,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei 18:9 ekrano kraštinių santykių. Kaip ir priklauso tokio tipo įrenginiams, telefonas turi IP68 saugumo sertifikatą, o tai patvirtina jo galimybes išgyventi net sudėtingiausiomis sąlygomis. Gamintojas taip pat pabrėžia, jog šio modelio korpusas yra tik 11 mm storio, o tai yra vienas ploniausių itin atsparių išmaniųjų.

Paaiškėjo „Poptel P10“ specifikacijos ir prekybos pradžia

Išmanusis telefonas veiks su aštuonių branduolių „MediaTek Helio P23“ procesoriumi bei turės „Mali-G71“ vaizdo plokštę. Stabilų telefono veikimą palaikys 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties, o viduje bus įdiegta „Android 8.1“ operacinė sistema. Kaip galima matyti iš nuotraukų, įrenginys turės ne dvigubą, o paprastą kamerą nugarėlėje.

Skelbiama, jog „Poptel P10“ nugarėlėje turės kamerą su 13 MPx raiškos „Sony IMX13“ jutikliu, o priekinėje telefono dalyje bus įmontuota kamera su 8 MPx raiškos „Samsung 4H8“ jutikliu. Gamintojas taip pat pabrėžia ir kitus išmaniojo telefono privalumus – NFC palaikymas, pirštų atspaudų jutiklis bei ausinių lizdas.

Kol kas dar nėra žinoma baterijos talpa bei tiksli naujojo „Poptel P10“ kaina, nes šie duomenys paaiškės tik kitą savaitę. Kaip bebūtų, gamintojas rekomenduoja išbandyti kiek anksčiau pristatytą „Poptel P9000 Max“ išmanųjį telefoną su 9000 mAh talpos baterija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!