Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64512/xiaomi-pristate-padidintos-talpos-mi-8-se-ir-redmi-note-5-modelius/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė padidintos talpos „Mi 8 SE“ ir „Redmi Note 5“ modelius

Publikuota: 2018-07-29 10:03
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“ pastaruoju metu itin aktyviai pristatinėja išmaniuosius telefonus. Visai neseniai buvo pristatyti ir „Xiaomi MI 8 SE“ bei „Redmi Note 5“ modeliai, kurie šiandien sulaukė nauja atminčių konfigūracija pasižyminčios versijos.

Kiek anksčiau, „Mi 8 SE“ modelis turėjo talpiausią versiją su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, o „Redmi Note 5“ pasižymėjo atitinkamai 4 GB ir 64 GB atminties. Kompanijos atstovai šiandien paskelbė apie tai, jog prekyboje netrukus pasirodys ir abiejų įrenginių versijos su 6 GB operatyviosios bei 128 GB vidinės atminties.

Naujasis „Xiaomi Mi 8 SE“ gali pasigirti flagmano dizainu (bet labiau stačiakampio formos), 5,88 colių Full HD+ raiškos AMOLED ekranu, pažangia 20 MPx raiškos jutikliu pasižyminčia priekine kamera su 2 mikronų vaizdo taškais ir „TetraCell“ technologija. Pagrindinė dviguba kamera susideda iš 12 MPx raiškos ir 5 MPx raiškos vaizdo jutiklių (pagrindinis jutiklis gavo 1,4 mikrono taškus) ir palaiko dirbtinio intelekto funkcijas (fotografavimo scenarijų atpažinimą bei kitas).

„Xiaomi“ pristatė padidintos talpos „Mi 8 SE“ ir „Redmi Note 5“ modelius

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 710“ procesoriumi bei iki šiol turėjo dvi atminčių konfigūracijas – su 4 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės bei 6 GB operatyviosios ir taip pat 64 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog telefono veikimą palaiko 3120 mAh talpos baterija.

Tuo tarpu „Redmi Note 5“ pasižymi 5,99 colių įstrižainės ekranu, kuris dengia kone visą priekinę išmaniojo telefono dalį bei išsiskirs 18:9 ekrano kraštinių santykiu. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 625“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą užtikrins pasirinktinai 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB arba 64 GB vidinės (ROM) atminties.

„Xiaomi Redmi Note 5“ taip pat turi 12 MPx raiškos vaizdo jutiklį nugarėlėje su dviguba LED blykste, o po ja rasime ir pirštų atspaudų jutiklį. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 5 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kuris skirtas asmenukėms. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys veikia su „MIUI 9“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android Nougat“ operacinės sistemos versiją. Pačio telefono veikimą palaikys talpi 4000 mAh talpos baterija.

Skelbiama, jog nauja „Xiaomi Redmi Note 5“ versija kainuos maždaug 210 eurų (245 JAV dolerius), o „Xiaomi Mi 8 SE“ kaina gali siekti maždaug 292 eurus (340 JAV dolerių). Abu modeliai prekyboje turėtų pasirodyti artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!