Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64500/ifa-2018-metu-bus-pristatytas-kirin-980-lustas/spausdinti/

„IFA 2018“ metu bus pristatytas „Kirin 980“ lustas

Publikuota: 2018-07-27 17:07
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Šiais metais „Huawei“ bei „Honor“ jau išleido ne vieną išmanųjį telefoną. Pasirinkimas platus – nuo pigaus „Honor Play“ iki flagmano „P20“ bei neseniai pasirodžiusio „Huawei Nova 3“. Visi šie įrenginiai turi šį tą bendro, t. y. „Kirin 970“ procesorių.

Nors „Kirin 900“ serijos lustai turėtų atstovauti flagmanus, „Kirin 970“ buvo montuojamas ir į daugelį vidutinės klasės ar net ekonominių įrenginių, tokių kaip „Honor Play“. Tai indikuoja, jog susiduriama su kažkokiomis problemomis. Žvelgiant iš kitos pusės, „Kirin 970“ buvo išleistas dar praeitais metais ir jau nebėra populiarus, todėl pats laikas pristatyti jo įpėdinį. Būtent todėl vis netyla kalbos apie pasirodysiantį „Kirin 980“.

„IFA 2018“ metu bus pristatytas „Kirin 980“ lustas

„Huawei Technologies“ išmaniųjų telefonų padalinio vadovas He Gang pranešė, jog „Kirin 980“ lustas turėtų būti pristatytas IFA konferencijoje šių metų rugsėjį. Kaip bebūtų, jokių išsamesnių detalių apie šią technologiją nepateikiama.

Kaip jau visiems žinoma, lyginant sui „Snapdragon“, „Kirin“ lustai gerokai atsilieka grafikos apdorojimo srityje, todėl manoma, jog „GPU Turbo“ technologijos įdiegimas turėtų išspręsti šią problemą. Nors technologija ir neprilygs „Snapdragon 845“ grafikos apdorojimo galimybėms, „Huawei“ kompanija žengė didelė žingsnį į priekį ir savo vartotojams galės pasiūlyti geresnius vaizdus.

Dar vienas „Kirin 970“ patobulinimas – „NPU“ branduolio įdiegimas, kuris gerokai sustiprins dirbtinio intelekto galimybes.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!