Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64499/samsung-galaxy-x-tures-7-coliu-istrizaines-ekrana/spausdinti/

„Samsung Galaxy X“ turės 7 colių įstrižainės ekraną

Publikuota: 2018-07-27 18:02
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Jau seniai sklando gandai, jog kompanija „Samsung“ dirba ties lanksčiu ekranu, kuris kartu su nauju telefonu dienos šviesą turėtų išvysti 2019 metais. „Wall Street Journal“ išspausdino neįvardinto šaltinio pranešimą, jog šie gandai teisingi. Teigiama, jog kodinis projekto pavadinimas yra „Winner“ (laimėtojas) ir manoma, jog tai bus naujasis „Samsung Galaxy X“.

Sulenktas telefonas turės nedidelį ekraną viršuje bei vaizdo kamerą gale – tai labai primena neseniai išviešintą „Samsung“ prototipo patentą. Manoma, jog „Samsung X“ turės sulenkiamą 7 colių ekraną, o telefono priekyje beveik nebus korpuso kraštinių. Toks modelis pasižymi itin gera ergonomika – išskleistas jis gali būti naudojamas kaip planšetė, o sulenktas puikiai tilps į kelnių kišenę.

„Samsung Galaxy X“ turės 7 colių įstrižainės ekraną

Tiesa, į sulenkiamų telefonų nišą dairosi ne vien tik „Samsung“. Daugelis kitų didžiųjų telefonų gamintojų taip pat patentuoja tokių išmaniųjų prototipus. Tikėtina, jog „Samsung Galaxy X“ bus pristatytas CES 2019 parodos metu, o masinė produkcija prasidės antroje 2019 metų pusėje.

Pietų Korėjos technologijų milžinė greitu metu žada išleisti ir išmaniąją kolonėlę bei „Galaxy Note 9“. Prie viso to, rugpjūčio 9 dieną turėtų pasirodyti ir „Galaxy Watch“ bei „Galaxy Tab S4“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!