Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64477/elephone-pradeda-naujojo-a4-pro-prekyba/spausdinti/

„Elephone“ pradeda naujojo „A4 Pro“ prekybą

Publikuota: 2018-07-26 07:10
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Elephone“ jau kuris laikas ruošiasi pristatyti patobulintą „Elephone A4“ modelio versiją. Pastarasis telefonas buvo pristatytas šių metų pradžioje, o jau dabar gamintojas pradėjo „Elephone A4 Pro“ įrenginio išankstinę prekybą.

Išmanusis telefonas pasižymi 5,85 colių įstrižainės ekranu, o jo kraštinių santykis yra 18,9:9. Kaip ir dauguma šiemet pristatytų telefonų, taip ir šis, ekrano viršuje turi išpjovą, o abi įrenginio pusės dengtos stiklu. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis turės šoninėj briaunoje įmontuotą pirštų atspaudų jutiklį.

„Elephone“ pradeda naujojo „A4 Pro“ prekybą

Naujasis „Elephone A4 Pro“ veiks su„MediaTek MT6763“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Pastarąją dar bus galima praplėsti atminties kortele. Taip pat, pranešama, jog įrenginyje bus įdiegta „Android 8.1“ operacinės sistemos versija. Įrenginio veikimą palaikys 3000 mAh talpos baterija.

Nugarėlėje išmanusis turės vieną kamerą, kuri pasižymės 16 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Kaip teigia pats gamintojas, geriau jau pasiūlyti telefoną su viena kamera nei su dviem ir viena iš jų netikra. Skelbiama, jog „Elephone A4 Pro“ priekinėje dalyje turės 8 MPx raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią kamerą.

Standartinė naujojo „Elephone A4 Pro“ kaina siekia maždaug 145 eurus (159,99 JAV dolerius), tačiau išankstinių pardavimų metu jį galima įsigyti ir su nuolaida, kurios dėka už šį įrenginį mokėsite tik 127 eurus (139,99 JAV dolerių). Tiesa, pastarasis pasiūlymas galioja tik oficialiame „Elephone“ puslapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!