Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64463/nutekejo-beveik-visos-honor-note-10-plansetofono-specifikacijos/spausdinti/

Nutekėjo beveik visos „Honor Note 10“ planšetofono specifikacijos

Publikuota: 2018-07-25 20:33
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dukterinė kompanijos „Huawei“ įmonė „Honor“ šiemet itin garsiai aptariama internetinėje erdvėje, o gandais apie šio gamintojo išmaniuosius telefonus pasirodo kone kasdien. Pastaruoju metu vis dažniau pasirodo pranešimai apie naująjį „Honor Note 10“ telefoną.

Pranešama, jog itin dideliu ekranu pasižymėsiantis išmanusis telefonas šio mėnesio pabaigoje bus pristatytas Kinijoje, o rugpjūčio pabaigoje bus surengtas ir pasaulinė šio planšetofono pristatymas. Tikėtina, jog visam pasauliui „Honor Note 10“ turėtų būti pademonstruotas Berlyne įvyksiančioje „IFA 2018“ parodoje.

Visai neseniai šis įrenginys pasirodė Kinijos ryšio sertifikavimo agentūroje „TENAA“, kur paaiškėjo didžioji dalis šio telefono specifikacijų. Išmanusis telefonas sistemoje yra žymimas „RVL-AL09“ modelio numeriu.

Nutekėjo beveik visos „Honor Note 10“ planšetofono specifikacijos

Naujasis „Honor Note 10“ pasižymės „Super AMOLED“ tipo, 6,9 colių įstrižainės, ekranu su QHD+ raiška. Remiantis pasirodžiusia informacija, galima teigti, jog išmanusis telefonas veiks su aštuonių branduolių procesoriumi, kuris veiks 2,4 GHz taktiniu dažniu. Tikimasi, jog šis įrenginys turės dvi skirtingas atminčių konfigūracijas.

Pigiausias modelis turėtų pasižymėti 6 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties, o antrasis turėtų atitinkamai 8 GB ir 128 GB atminties. Tiesa, yra tikimybė, jog prekyboje gali pasirodyti ir specialaus leidimo modelis su 8 GB RAM ir net 512 GB vidinės atminties. Pastarasis modelis galimai būtų žinomas kaip „Honor Note 10 Rolls Royce Edition“.

Skelbiama, jog „Honor Note 10“ taip pat turės 4900 mAh talpos bateriją bei veiks su „Android 8.1“ operacine sistema. Tikėtina, jog išmanusis telefonas nugarėlėje turės dvigubą kamerą, kurią sudarys 24 MPx ir 16 MPx raiškos vaizdo jutikliai, o priekinėje dalyje rasime 13 MPx raiškos vaizdo jutiklį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!