Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64462/ulefone-pristatys-itin-atsparu-ismanuji-su-ekrano-ispjova/spausdinti/

„Ulefone“ pristatys itin atsparų išmanųjį su ekrano išpjova

Publikuota: 2018-07-25 08:31
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Ulefone“ pristatys itin atsparų išmanųjį su ekrano išpjovaKinijos kompanijos itin dažnai mėgsta kopijuoti didžiuosius gamintojus. Ekrano išpjova jau turbūt nenustebins nieko, tačiau ar matėte itin atsparų išmanųjį telefoną su tokiu sprendimu? Kinijos gamintojas „Ulefone“ ketina pristatyti pirmąjį tokio tipo įrenginį su ekrano išpjova, kuris turėtų būti žinomas „Ulefone Armor 5“ vardu.

Pranešama, jog „Ulefone“ ketina pristatyti pirmą itin atsparų išmanųjį telefoną, kuris turės ekrano išpjvoą ir pasižymės 18,9:9 ekrano kraštinių santykiu. Kol kas oficialiai nėra paskelbta apie šio įrenginio pasirodymą, tačiau internete pradėjo sklisti jo nuotraukos, kurias galite pamatyti kiek žemiau.

„Ulefone Armor 5“ turėtų veikti su aštuonių branduolių procesoriumi bei 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Skelbiama, jog išmanusis turės dvigubą kamerą nugarėlėje, kurią sudarys 16 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutikliai, o priekinėje dalyje rasime 13 MPx kamerą.

Anot pasirodžiusių gandų, naujojo „Ulefone Armor 5“ veikimą turėtų palaikyti 5000 mAh talpos baterija su „Qi“ belaidžio įkrovimo funkcija. Itin atsparus telefonas veiks su „Android 8.1“ operacinės sistemos versija bei turės pirštų antspaudų jutiklį ir veido atpažinimo technologiją. Teigiama, jog šis išmanusis kainuos maždaug 200 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!