Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64461/samsung-galaxy-note-9-gali-buti-pristatytas-triju-skirtingu-spalvu/spausdinti/

„Samsung Galaxy Note 9“ gali būti pristatytas trijų skirtingų spalvų

Publikuota: 2018-07-24 20:27
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nenumaldomai artėjant rugpjūčio mėnesiui – artėja ir „Samsung“ planuojama spaudos konferencija, kurios metu turėtų būti pristatytas naujasis „Samsung Galaxy Note 9“ išmanusis telefonas. Bene laukiamiausias antrosios šių metų pusės įrenginys apipintas gausybe gandų, kurių kasdien tik daugėja.

Pastaruosius keletą metų „Samsung“ tik tobulina savo aukščiausios klasės įrenginių dizainą, tačiau neatlieka jokių žymesnių pokyčių. Pasirodžiusiose „Samsung Galaxy Note 9“ nuotraukose galima matyti, jog jis itin panašus į savo pirmtaką. Esminiai skirtumai – siauresnis rėmelis apačioje bei labiau užlenkti ekrano kraštai. Tiesa, dabar paaiškėjo ir tai, jog šis flagmanas turėtų būti pristatytas trijų spalvų.

„Samsung Galaxy Note 9“ gali būti pristatytas trijų skirtingų spalvų

Kaip galima matyti nuotraukose, naujasis „Samsung Galaxy Note 9“ turėtų būti pristatytas trijų skirtingų spalvų – mėlynos, juodos ir anksčiau dar nematytos rudos spalvos. Nors informacija nėra oficiali, tačiau jos šaltinis „AndroidHeadlines“ yra laikomas patikimos informacijos skleidėju, todėl labai tikėtina, kad gandai gali ir pasitvirtinti.

Tikimasi, jog „Galaxy Note 9“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 845“ arba „Samsung Exynos 9810“ procesoriais, o tai tikriausiai priklausys nuo regiono. Pranešama, kad „Samsung Galaxy Note 9“ turės bent 6 GB operatyviosios (RAM) ir ne mažiau kaip 64 GB vidinės atminties. Niekas nenustebs ir dėl to, jog įrenginys veiks su naujausia „Android 8.1“ operacinės sistemos versija.

Tikėtina, jog baterijos talpa sieks 3850 mAh. Tai būtų gerokai talpesnis sprendimas nei praėjusiais metais. Tiesa, naujausi gandai rodo ir tai, kad telefone gali būti panaudota net ir 4000 mAh talpos baterija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!