Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64397/htc-ateityje-ketina-pristatyti-ismanuji-telefona-zaidimams/spausdinti/

HTC ateityje ketina pristatyti išmanųjį telefoną žaidimams

Publikuota: 2018-07-19 11:42
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Žaidimų gerbėjams skirti išmanieji telefonai vis labiau populiarėja, o tai verčia gamintojus susimąstyto apie tokio įrenginio pristatymą. Žaidimams skirtus telefonus jau pristatė „Razer“, „Xiaomi“, „Nubia“, „Asus“ ir dar ne viena smulkesnė kompanija. Pasirodė pranešimai, jog tokių planų turi ir Taivano kompanija HTC.

HTC ateityje ketina pristatyti išmanųjį telefoną žaidimams

Visai neseniai Taivane įvyko oficialus naujausio kompanijos flagmano „HTC U12+“ pristatymas. Po renginio vykusioje spaudos konferencijos, kompanijos padalinio Taivane vadovas Chen Baijun pareiškė, jog ir toliau bus tęsiamas bendradarbiavimas su „Mayday“ siekiant vartotojams pasiūlyti dar labiau suderintus išmaniuosius telefonus. Taip pat buvo patvirtinta, kad šiemet gamintojas planuoja pristatyti vidutinės klasės įrenginį, kuris būtų dar geriau suderinamas su „HTC Vive“.

Kalbant apie žaidimų mėgėjams skirtus išmaniuosius telefonus, Chen Baijun paminėjo, jog HTC ketina bendradarbiauti su telefonams skirtų žaidimų kūrėjais. Padalinio Taivane vadovas pabrėžė, jog kompanija jau dabar pradėjo šnekas su keliomis tokiomis organizacijomis, tačiau daugiau detalių kol kas nebus pateikiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!