Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64394/atskleistas-vienas-is-pagrindiniu-pigaus-ir-brangiu-iphone-2018-skirtumu/spausdinti/

Atskleistas vienas iš pagrindinių „pigaus“ ir brangių „iPhone 2018“ skirtumų

Publikuota: 2018-07-19 10:45
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Iš ankstesnių nutekėjimų žinome, kad visi trys „iPhone“, kuriuos „Apple” pristatys šiemet, turės panašų į „iPhone X“ dizainą beveik be rėmelių, bet su ekrano išpjova. Tačiau pigiausias iš trijų modelių turės LCD, o ne AMOLED matricą, o tai reiškia, kad rėmelis aplink ekraną gali būti gana platus. Dėka naujo nutekėjimo, dabar žinome, kaip tai atrodys.

Atrodo, kad gamintojas sugebėjo sėkmingai pereiti iš 0.4t LED į 0.3t, o tai leido būsimam „iPhone“ su LCD ekranu gauti 2 – 2,5 milimetrų rėmelius. Kiek jie bus storesni nei „iPhone“ su OLED matrica galite pamatyti žemiau esančioje nuotraukoje.

Atskleistas vienas iš pagrindinių „pigaus“ ir brangių „iPhone 2018“ skirtumų

Šioje visų trijų dar neišleistų išmaniųjų telefonų priekinių skydelių nuotraukoje galime gerai įvertinti „iPhone“ dydžių skirtumą ir pastebėti šiek tiek platesnį rėmelį vidutiniame įrenginyje. Tai pigiu vadinamas „iPhone“, tačiau būtų naivu tikėtis, kad jis kainuos nedaug.

Rudenį pamatysime „biudžetinį“ 6,1 colio „Apple“ išmanųjį už 700 dolerių kainą. Pranašaujama, kad turės tik vieną pagrindinę kamerą, bet jis bus atrakinamas pagal veidą, naudojant „Face ID“ sistemą. Kiti du įrenginiai gaus OLED ekranus ir daugiau kameros jutiklių – atnaujintas „iPhone X“ siūlys dvigubą kamerą‚ o „Plus“ variantas gaus net tris modulius. Pastarųjų kaina bus keliais šimtais dolerių aukštesnė už pigiausią modelį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!