Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64334/huawei-nova-3-tai-iphone-x-stiliaus-ismanusis-telefonas/spausdinti/

„Huawei Nova 3“ tai – „iPhone X“ stiliaus išmanusis telefonas

Publikuota: 2018-07-14 19:41
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Išmanusis telefonas turi aukščiausios klasės procesorių, didelį ekraną ir labai siaurus rėmelius. Oficialiai šis išmanusis įrenginys turėtų būti pristatytas specialioje spaudos konferencijoje liepos 18 d., tačiau Kinijos internetinės parduotuvės nusprendė neprieštarauti, kad jau dabar būtų paskelbta visą informacija apie įrenginį.

„Huawei Nova 3“ yra tokio paties dizaino, kaip ir kiti naujieji bendrovės išmanieji telefonai. Nors „Honor 10“ mygtukas su pirštų atspaudų skaitytuvu pateikiamas po ekranu, tačiau naujame telefone ten vietos pirštų atspaudų jutikliui neatsirado. Apatinis rėmelis labai siauras, todėl pirštų atspaudų jutiklis nukeltas į nugarinę dalį.

„Nova 3“ turi 6,3 colio ekraną, kurio santykis 19,5: 9 ir „Full HD +“ (2340 × 1080 pikselių). Išmanusis įrenginys turi aštuonių branduolių „Kirin 970“ procesorių su GPU „Turbo“ grafikos pagreičio technologija, 6 GB RAM, 128 GB įmontuotos atminties, microSD kortelių lizdą.

„Huawei Nova 3“ tai – „iPhone X“ stiliaus išmanusis telefonas

Pagrindinė kamera yra dviguba. Pirmasis spalvų jutiklis yra 16 MP, antrasis – monochrominis, 24 MP. Įrenginyje yra dirbtinio intelekto palaikymas, kuris leidžia jums pasirinkti fotografavimo nustatymus konkrečiai scenai.

Priekyje taip pat yra dvi fotokameros: pagrindinė – 24 MP, o papildoma – 2 MP. Pastaroji skirta asmenukėms su fono suliejimo efektu. Pagrindinis modulis taip pat yra atsakingas už vartotojo veido ir firminių animuotų emocijų atpažinimą, vadinamą 3D „Qmoj“.

Išmanusis telefonas turi 3 750 mAh akumuliatorių su greito įkrovimo galimybe per USB tipo C prievadą. Išsaugota standartinė garso jungtis. Įrenginyje veikia „Android 8.1“ „Oreo“ su „EMUI 8.2“. Apie NFC palaikymą informacijos nėra, tačiau gali būti, kad versija, skirta Europai, šią žymą turės.

Oficialiai „Huawei Nova 3“ kaina dar nėra paskelbta, tačiau manoma, kad modelis bus šiek tiek brangesnis nei „Honor 10“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!