Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64293/samsung-naujasis-ismanus-laikrodis-bus-zinomas-galaxy-watch-vardu/spausdinti/

„Samsung“ naujasis išmanus laikrodis bus žinomas „Galaxy Watch“ vardu

Publikuota: 2018-07-11 18:10
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruosius tris metus „Samsung“ leidžiami išmanieji laikrodžiai buvo pažymėti „Gear S“ serijos ženklu, tačiau panašu, jog tai bus pakeista jau šiemet. Pasirodė informacija, kad naujasis „Samsung Gear S4“ jau bus žinomas kaip „Samsung Galaxy Watch“. Tokia informacija pasklido bendrovės gimtinėje, Pietų Korėjoje.

Pasirodžiusi informacija nėra oficialiai patvirtinta, tačiau atrodo pakankamai patikimai. Verta atkreipti dėmesį į tai, jog nutekėjusioje informacijoje matomas logotipas sutampa su kitais „Samsung“ flagmanų žymėjimais – šriftai, struktūra ir pan. Kaip bebūtų, nuotraukoje galima matyti šiek tiek informacijos apie naują „Samsung“ išmanųjį laikrodį.

„Samsung“ naujasis išmanus laikrodis bus žinomas „Galaxy Watch“ vardu

Pranešama ir tai, jog „Samsung Galaxy Watch“ nebeturės „S Voice“ virtualaus asistento, o vietoj jo rasime „Bixby“. Įdomu ir tai, kad laikrodyje nebus įmontuotas joks specialus mygtukus, kuris leistų išsikviesti asistentą. Laikrodyje turėtų būti panaudota „Bixby 2.0“ versija, kuri debiutuos „Samsung Galaxy Note 9“ išmaniajame telefone.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!