Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64276/umidigi-pristate-nauja-vidutines-klases-irengini/spausdinti/

„UMIDIGI“ pristatė naują vidutinės klasės įrenginį

Publikuota: 2018-07-10 20:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „UMIDIGI“ visai neseniai pristatė „Z2“ ir „Z2 Pro“ modelius, kurie yra tikrieji gamintojo flagmanai. Šįsyk įmonė savo vartotojams pasiūlė labai panašiai atrodančius išmaniuosius, tačiau už gerokai žemesnę kainą.

Naujieji „UMIDIGI One“ ir „UMIDIGI One Pro“ modeliai pasižymi 5,9 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška ir beveik 90 % ekrano su korpusu santykiu. Gamintojas atkreipia dėmesį į tai, jog tokio dydžio ekranas sutalpintas į gerokai mažesnį korpusą ir tai turėtų priminti Jums 5,2 colių įstrižainės senesnės kartos telefoną. Verta paminėti ir tai, jog abu modeliai turės briaunoje įmontuotus pirštų atspaudų jutiklius.

„UMIDIGI“ pristatė naują vidutinės klasės įrenginį

Abu modeliai veikia su „MediaTek Helio P23“ procesoriais bei turi po 4 GB operatyviosios (RAM) atminties. Įprastinė versija pasižymi 32 GB vidinės, o „Pro“ modelis turi 64 GB vidinės atminties. „UMIDIGI One“ ir „UMIDIGI One Pro“ veiks su „Android 8.1“ operacine sistema, o įrenginių veikimą palaikys atitinkamai 3550 mAh ir 3250 mAh talpos baterijos.

„UMIDIGI One“ ir „UMIDIGI One Pro“ modeliai turės dvigubą kamerą nugarėlėje, kurią sudarys pagrindinis 12 MPx ir antrinis 5 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Taip pat nugarėlėje rasime dviguba LED apšvietimą. Priekinėje išmaniųjų telefonų dalyje gamintojas įmontavo 16 MPx raiškos „Samsung“ vaizdo jutiklius, kurie padės užfiksuoti asmenukes.

Įprastinė „UMIDIGI One“ versija kainuos maždaug 145 eurus (169,99 JAV dolerių), o „Pro“ modelis bus kiek brangesnis ir kainuos 170 eurų (199,99 JAV dolerių). Tiesa, išankstinių pardavimų metų šiuos išmaniuosius galima įsigyti su maždaug 25 eurų nuolaida.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!