Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64269/aiskeja-pirmosios-samsung-galaxy-note-9-gudrybes/spausdinti/

Aiškėja pirmosios „Samsung Galaxy Note 9“ gudrybės

Publikuota: 2018-07-09 19:05
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Pietų Korėjos įmonė „Samsung“ iki šiol per daug neslėpė, kad naujajame telefone „Galaxy Note 9“, kurio pristatymo laukiama vasaros pabaigoje, bus smarkiai patobulintas „S Pen“ rašiklis. Dabar aiškėja, ką norėjo pasakyti „Samsung“, rašo engadget.com.

Įmonės pateiktoje paraiškoje JAV Vertybinių popierių komisijai galima rasti informaciją, kad „S Pen“ rašiklis su telefonu bus susietas „Bluetooth“ ryšiu, o tai reiškia, kad rašikliui bus suteiktos kažkokios nuotolinio valdymo funkcijos.

Aiškėja pirmosios „Samsung Galaxy Note 9“ gudrybės
Juliaus Kalinsko / „15min“ nuotr.

Savaime suprantama, dokumente neatskleidžiama, kokių tiksliai funkcijų galima tikėtis, tačiau „informacijos tekintojas“, pasivadinęs „Ice Universe“, tvirtino, kad juo bus galima valdyti muzikos grojimą ir laikmačius. Nieko itin sudėtingo iš šio rašiklio tikėtis nereikėtų (kaip bebūtų, tai yra technologija be ekrano ir su vienu mygtuku), tačiau jis turėtų suteikti papildomą vertę net ir tuo atveju, jei piešti ekrane visiškai neketinate.

Kol kas sunku pasakyti, kaip tiksliai atrodys „Note 9“ telefonas, tačiau pagrįstai tikimasi, kad jame, priklausomai nuo regiono, kuriam telefonas bus skirtas, bus montuojama arba „Qualcomm Snapdragon 845“, arba atitinkamo našumo „Samsung Exynos“ platforma, taip pat laukiama naujos skaitmeninio asistento „Bixby“ kartos. Natūralu būtų tikėtis ir patobulintos kamerų sistemos bei ekrano.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!