Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/64266/apple-dizaineriai-linksminasi-bus-melynu-oranziniu-ir-auksiniu-iphone/spausdinti/

„Apple“ dizaineriai linksminasi: bus mėlynų, oranžinių ir auksinių „iPhone“

Publikuota: 2018-07-09 17:08
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Tikimasi, kad „Apple“ vėliau šiais metais išleis naujus, didesnius „iPhone“ modelius, kurie pirkėjus nudžiugins platesne korpuso spalvų palete. Leidinys „9to5Mac“, remdamasis patikimu analitiku Ming-Chi Kuo, prognozuoja, kad naujas „iPhone“ su 6,5 colių įstrižainės OLED ekranu bus su juodos, baltos ir naujos auksinės spalvos korpusais, o mažesnis 6,1 colio įstrižainės „iPhone“ su LED ekranu bus pilkos, baltos, mėlynos, raudonos ir oranžinės spalvos.

„Apple“ dizaineriai linksminasi: bus mėlynų, oranžinių ir auksinių „iPhone“
„9to5mac“ iliustr. / Numanomos naujųjų „iPhone“ išvaizdos ir spalvos

Jeigu analitiko prognozės tikslios, tai reikš, kad „Apple“ suteikė daug laisvės dizaineriams ir pristatys iškart keturias naujas įrenginių spalvas. Iki šiol buvo įprasta, kad praėjus keliems mėnesiams po oficialaus pristatymo „Apple“ papildomai pasiūlo savo flagmano raudonos spalvos variantą. Oranžinės spalvos „iPhone“ iki šiol apskritai nėra buvę.

2013 m. buvo išleistas „iPhone 5C“, kuriuos buvo galima įsigyti su žalios, mėlynos, geltonos, rožinės ir baltos spalvos korpusais. Nors paprastai išleidžiamus baltus, juodus arba pilkus telefonus rekomenduojama puošti dėkliukais, kurių spalvinė gama yra neribota. Yra žinoma, kad „Apple“ jau anksčiau planavo gaminti naujos kartos „iPhone X“ su auksinės spalvos korpusu.

Dabartiniai gandai byloja, kad rudenį galima tikėtis trijų naujų „iPhone“ modelių: „iPhone X Plus“ su 6,5 colių įstrižainės OLED ekranu ir dviejų SIM kortelių palaikymu, 6,1 colių įstrižainės įrenginį su siaurais rėmeliais ir, tikriausiai, „Face ID“ technologija, taip pat atnaujintos 5,8 colių įstrižainės „iPhone X“ linijos su pagerintomis techninėmis charakteristikomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!