Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63949/oppo-prades-naudoti-samsung-ekranus-su-lenktais-krastais/spausdinti/

„Oppo“ pradės naudoti „Samsung“ ekranus su lenktais kraštais

Publikuota: 2018-06-13 09:19
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Šiai dienai rinkoje yra itin nedaug išmaniųjų telefonų, kurie pasižymėtų lenktais ekrano kraštais. Pagrindinė to priežastis yra tai, jog šias paneles gamina „Samsung“, kuri iš esmės jas naudodavo tik savo įrenginiuose. Vis dėlto pasirodė informacija, jog Kinijos kompanija „Oppo“ pasiekė susitarimą su Pietų Korėjos milžine dėl šių ekranų tiekimo.

„Oppo“ pradės naudoti „Samsung“ ekranus su lenktais kraštais

Pranešama, jog „Oppo“ ketina naudoti 6,4 colių įstrižainės OLED ekranus su lenktais kraštais iš „Samsung“. Tikėtina, jog pirmasis kompanijos išmanusis su tokio tipo ekranu turėtų pasirodyti liepos arba rugpjūčio mėnesį. Neatmetama galimybė, jog tai gali būti ir pastaruoju metu itin aktyviai anonsuojamas „Oppo Find X“. Tiesa, tai labiau yra prielaidos nei patvirtinta informacija, nes kol kas apie įrenginius su „Samsung“ ekranais nėra skelbiama.

Verta paminėti ir tai, jog OLED panelės su lenktais kraštais kainuoja maždaug 100 JAV dolerių, todėl tai be abejonės iškeltų ir išmaniojo telefono, kuriame ji naudojama kainą. Taigi, jeigu šio tipo ekranas būtų panaudotas „Find X“ modelyje – reikėtų tikėtis pakankamai aukštos kainos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!