Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63932/samsung-nusprende-nekeisti-galaxy-note-9-modelio-dizaino/spausdinti/

„Samsung“ nusprendė nekeisti „Galaxy Note 9“ modelio dizaino

Publikuota: 2018-06-08 16:13
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nors iki naujojo „Samsung Galaxy Note 9“ flagmano pristatymo dar liko maždaug trys mėnesiai, tačiau gandai apie šį išmanųjį telefoną pasirodo kone kasdien. Visai neseniai internete pasirodė informacija, jog Pietų Korėjos milžinės flagmanas bus pristatytas su iš esmės tokiu pačiu dizainu kaip ir jo pirmtakas.

Iš internete pasirodžiusių nuotraukų galima matyti, jog dizaino pokyčiai yra itin minimalūs ir labiau susiję su įvairių sensorių pagausėjimu nei su pačio dizaino pokyčiais. Tikėtina, jog tokį sprendimą „Samsung“ priėmė siekdama sutaupyti finansų dirbant prie įrenginio dizaino ir panaudoti juos kuriant kitus išmaniojo telefono komponentus.

Kalbant apie „Samsung“ flagmanų specifikacijas – itin sudėtinga būtų kažką nustebinti. Iki naujojo flagmano pristatymo dar tikrai labai daug laiko, tačiau net neabejojama, kad netikėtumų čia nebus. Tikimasi, jog „Galaxy Note 9“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 845“ arba „Samsung Exynos 9810“ procesoriais, o tai tikriausiai priklausys nuo regiono.

„Samsung“ nusprendė nekeisti „Galaxy Note 9“ modelio dizaino

Skelbiama, jog naujasis „Galaxy Note 9“ turės bent 6 GB operatyviosios (RAM) ir ne mažiau kaip 64 GB vidinės atminties. Niekas nenustebs ir dėl to, jog įrenginys veiks su naujausia „Android 8.1“ operacinės sistemos versija. Jau netrūksta kalbų ir apie „Samsung Galaxy Note 9“ telefono bateriją.

Tikėtina, jog baterijos talpa sieks 3850 mAh. Tai būtų gerokai talpesnis sprendimas nei praėjusiais metais. Tiesa, naujausi gandai rodo ir tai, kad telefone gali būti panaudota net ir 4000 mAh talpos baterija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!