Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63922/lg-pristate-tris-q-stylus-serijos-ismaniuosius-telefonus/spausdinti/

LG pristatė tris „Q Stylus“ serijos išmaniuosius telefonus

Publikuota: 2018-06-08 20:28
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Itin aktyviai 2018 metus pradėjusi Pietų Korėjos kompanija LG panašu, jog nežada sustoti. Prieš mėnesį gamintojas pristatė tris naujus „Q7“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar pristato dar tris, kurie bus žinoma „LG Q Stylus“ serijos pavadinimu. Tai naujieji „LG Q Styles+“, „LG Q Stylus“ ir „LG Q Stylus α“.

Kaip ir prieš mėnesį pristatytoje išmaniųjų telefonų serijoje, taip ir dabar, visi trys telefonai pasižymi tokiu pačiu dizainu, tačiau turi keletų skirtimų specifikacijose. Visi trys įrenginiai pasižymės karinio lygio apsaugos protokolu „MIL-STD 810G“, tačiau tik „Q Stylus+“ ir „Q Stylus“ turės IP68 sertifikatą, kuris reiškia apsaugą nuo dulkių ir vandens.

LG pristatė tris „Q Stylus“ serijos išmaniuosius telefonus

Visi trys išmanieji telefonai pasižymės 6,2 colių įstrižainės ekranais su Full HD raiška bei veiks su aštuonių branduolių procesoriais. „LG Q Stylus“ ir „LG Q Stylus α“ įrenginių procesorius veiks 1,5 GHz taktiniu dažniu, o modeliuose bus integruota 3 GB operatyviosios (RAM) ir 32 GB vidinės atminties. „LG Q Stylus+“ turės 4 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės atminties, o procesorius veiks 1,8 GHz taktiniu dažniu.

Pranešama, kad naujasis „Q Stylus+“ modelis turės geriausią kameros konfigūraciją – 16 MPx vaizdo jutiklis nugarėlėje ir 8 MPx raiškos jutiklis priekinėje dalyje. Kiti du LG įrenginiai turės atitinkamai 13 MPx raiškos ir 5 MPx raiškos vaizdo sensorius. Pažymima, jog visi trys modeliai turės 3300 mAh talpos baterijas bei veiks su „Android 8.1 Oreo“ operacinės sistemos versija.

Numatoma, kad iš pradžių išmanieji telefonai pasirodys Šiaurės Amerikoje ir Azijoje, o tai turėtų įvykti šio mėnesio pabaigoje. Kitus regionus įrenginiai turėtų pasiekti po keletos mėnesių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!