Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63921/baltos-spalvos-oneplus-6-isparduoti-per-maziau-nei-24-valandas/spausdinti/

Baltos spalvos „OnePlus 6“ išparduoti per mažiau nei 24 valandas

Publikuota: 2018-06-08 18:25
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos gamintojas „OnePlus“ užvakar pradėjo oficialią specialios naujojo „OnePlus 6“ versijos ir „OnePlus Bullets“ belaidžių ausinukų prekybą. Baltos spalvos išmanųjį telefoną bei ausinukus pirkėjai Europoje bei už Atlanto išgraibstė per mažiau nei 24 valandas.

Jeigu tokie specialios „OnePlus 6“ versijos pardavimai daugumos tikriausiai nenustebins, tai itin sėkmingi „OnePlus Bullets“ pardavimai daugumai turėtų būti tikra staigmena, įskaitant ir patį gamintoją. Vienas kompanijos vadovų Carlas Pei savo „Twitter“ paskyroje neseniai paskelbė ir tai, jog Europoje visos atsargos buvo išparduotos vos per 3 minutes. Tiesa, jis taip pat patikino, kad netrukus naujieji įrenginiai vėl atsiras prekyboje.

Baltos spalvos „OnePlus 6“ išparduoti per mažiau nei 24 valandas

Balto šilko spalva papuoštas „OnePlus 6“ pasižymi „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Šis modelis savo specifikacijomis niekuo nesiskiria nuo įprastinės „flagmanų žudiko“ versijos, tačiau yra pagamintas su išskirtinės spalvos korpusu. Lietuvoje šį išmanųjį telefoną galima įsigyti už 569 eurus.

Tiesa, nors baltasis „OnePlus 6“ šiuo metu yra išparduotas ir tai yra riboto leidimo modelis, tačiau kompanijos atstovai patvirtino, kad birželio 12 dieną bus paruošta nauja partija šių įrenginių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!