Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63920/ulefone-pristate-nauja-telefona-su-ekrano-ispjova-ulefone-x/spausdinti/

„Ulefone“ pristatė naują telefoną su ekrano išpjova – „Ulefone X“

Publikuota: 2018-06-08 09:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų ekranų mada, kurią pradėjo kompanija „Apple“ jau visiškai užvaldė daugumą kitų kompanijų ir jų pristatytų įrenginių. Ekrano išpjova tapo neatsiejama kone kiekvieno šiemet pristato išmaniojo telefono, o jų gretas papildo ir dar vienas Kinijos kompanijos „Ulefone“ produktas – naujasis „Ulefone X“.

Naujasis „Ulefone X“ pasižymi 5,85 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška ir, kaip jau minėjome viršuje turi ekrano išpjovą. Gamintojo teigimu šio išmaniojo telefono ekrano su korpusu santykis siekia net 91%. Dėmesio vertas ir šio įrenginio dizainas, nes iš abiejų pusių telefonas dengtas stiklu, o dėl šios priežasties jis palaiko ir „Qi“ belaidžio įkrovimo funkciją.

„Ulefone“ pristatė naują telefoną su ekrano išpjova – „Ulefone X“

Išmaniojo telefono veikimu rūpinasi „MediaTek MT6763“ procesorius su 4 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele iki 256 GB. Verta paminėti ir tai, jog telefone įmontuota 3300 mAh talpos baterija, o gamintojo teigimu, jos turėtų pakakti 10 valandų pokalbių.

Kaip ir dauguma pastaruoju metu pristatomų telefonų, taip ir „Ulefone X“ nugarėlėje turi dvigubą kamerą, kurią sudaro 16 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutikliai, o priekinėje dalyje rasime 5 MPx raiškos jutiklį, kuris skirtas asmenukėms. Skelbiama, jog įrenginys veiks su „Android 8.1“ operacinės sistemos versija.

Numatoma, jog oficiali prekyba naujuoju „Ulefone X“ prasidės birželio pabaigoje, o jo kaina turėtų prasidėti nuo maždaug 155 eurų (199 JAV dolerių).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!