Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63868/oppo-po-keturiu-metu-pertraukos-ketina-pristatyti-nauja-flagmana/spausdinti/

OPPO po keturių metų pertraukos ketina pristatyti naują flagmaną

Publikuota: 2018-06-04 13:18
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos gamintojas OPPO paskutinį savo aukštos klasės išmanųjį telefoną pristatė 2014 metais. Nuo to laiko buvo įvairių gandų apie planuojamus „OPPO Find 9“ ar „OPPO Find 11“, tačiau jie taip ir nebuvo pristatyti. Dabar kompanijos atstovai išplatino pranešimą apie planuojamą pristatyti naują „Find“ serijos įrenginį ir juo turėtų tapti „OPPO Find X“.

Socialiniame tinkle „Weibo“ kompanijos atstovai išplatino nuotrauką, kuri anonsuoja naujo išmaniojo telefono pasirodymą, o plakate taip pat skelbiama, jog visi to laukė jau ilgą laiką. Tai turėtų reikšti, jog naujasis „Find X“ modelis turėtų būti aukštos klasės įrenginys. Įdomu ir tai, kad informacija apie šį naująjį OPPO flagmaną pasirodė iškart po „Xiaomi Mi 8“ pristatymo.

OPPO po keturių metų pertraukos ketina pristatyti naują flagmaną

Internete taip pat pasirodė ir naujojo „OPPO Find X“, kuriame labiausiai į akis krenta tai, jog jis neturi pirštų antspaudų jutiklio mygtuko. Tai galėtų reikšti, kad telefono ekrane bus įmontuotas pastarasis jutiklis. Taip pat tikėtina, jog šis įrenginys turės 3D modulį, panašų kaip „iPhone X“ telefone.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!