Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63863/google-kitu-metu-pradzioje-gali-pristatyti-vidutines-klases-irengini/spausdinti/

„Google“ kitų metų pradžioje gali pristatyti vidutinės klasės įrenginį

Publikuota: 2018-06-04 20:25
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Google“ pastaruosius keletą metų kuria tik aukštos klasės išmaniuosius telefonus, kurie žinoma „Pixel“ pavadinimu. Praėjusių metų pabaigoje pristatyti „Google Pixel 2“ ir „Google Pixel 2 XL“ sulaukė nemažai dėmesio ir net neabejojama, jog ši serija bus pratęsta ir šiemet.

„Google“ kitų metų pradžioje gali pristatyti vidutinės klasės įrenginį

Ir nors „Google“ kuria tik aukščiausios klasės telefonus, kurie savo galimybės ir kaina lygiuojasi su „Samsung Galaxy S“ serija ar „Apple iPhone“ įrenginiais. Vis dėlto neseniai pasirodė pranešimų, kad gamintojas gali pristatyti ir vidutinės klasės telefoną, kuris veiktų su „Qualcomm Snapdragon 710“ procesoriumi. Skelbiama, jog toks išmanusis turėtų pasirodyti 2019 metų pirmoje pusėje.

Kol kas nėra žinomos nei galimos šio išmaniojo telefono specifikacijos nei kaina, tačiau neabejojama, kad įrenginys veiks su naujausiu vidutinės klasės „Qualcomm“ procesoriumi. Ši mobilioji platforma šiuo metu yra naudojama tik „Xiaomi Mi 8 SE“ įrenginyje, kuris buvo pristatytas šios savaitės pradžioje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!