Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63857/meizu-pristate-nauja-ismanuji-jaunimui-meizu-m6t/spausdinti/

„Meizu“ pristatė naują išmanųjį jaunimui – „Meizu M6T“

Publikuota: 2018-06-04 08:03
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Meizu“ šiemet išleido jau ne vieną išmanųjį telefoną, o dabar pristatė ir dar vieną naujieną. Pranešama, jog gamintojas oficialiai pristatė naująjį „Meizu M6T“, kurio pagrindinės savybės – dviguba kamera ir puikus baterijos tarnavimo laikas.

Išmanusis telefonas pasižymės 5,7 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Jaunimui skirtas „Meizu M6T“ išsiskirs ir paprastu, tačiau stilingu dizainu bei bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – auksinės, juodos arba raudonos. Didžioji dalis priekinės ekrano dalies bus padengta ekranu, o nugarėlėje rasime dvigubą kamerą ir pirštų antspaudų jutiklį.

„Meizu“ pristatė naują išmanųjį jaunimui – „Meizu M6T“

Naujasis „Meizu M6T“ veiks su „Mediatek Mt6750“ procesoriumi bei turės keletą atminties konfigūracijų. Pats pigiausias modelis turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties. Tai pats pirkėjai galis pasirinkti vieną iš dviejų modelių su 4 GB operatyviosios atminties – vienas jų turės 32 GB, o kitas 64 GB vidinės atminties. Pranešama, jog telefone veiks „Flyme UI“, kuri yra sukurta pagal „Android Nougat“ operacinės sistemos versiją.

Kaip jau minėjome, išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudaro 13 MPx raiškos ir 2 Mpx raiškos vaizdo jutikliai. Gamintoju teigimu, naudojami jutikliai geba puikiai susitvarkyti su įvairiomis užduotimis esant labai prastam apšvietimui arba tiesiog tamsoje. Verta paminėti ir tai, jog priekinėje dalyje rasime 8 MPx raiškos vaizdo jutiklį asmenukėms.

Gamintojas itin didžiuojasi naujojo „Meizu M6T“ išmaniojo telefono baterija, kurios talpa siekia 3300 mAh ir yra 10 % didesnė nei praėjusios kartos modelyje. Teigiama, jog su tokios talpos baterija, visi įrenginio naudotojai galės pamiršti apie nepatogumus, kurie kyla kelis kartus per dieną kraunant savo išmanųjį. Oficiali šio telefono prekyba numatoma birželio mėnesį, tačiau tiksli data kolkas neskelbiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!