Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63731/lg-pristate-tris-naujus-q7-serijos-ismaniuosius/spausdinti/

LG pristatė tris naujus „Q7“ serijos išmaniuosius

Publikuota: 2018-05-24 20:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos gamintoja LG šiemet jau pristatė keletą išmaniųjų telefonų, o dabar pasirodė ir visa atnaujinta jų serija. Pranešama, jog kompanija visai neseniai pristatė „LG Q7“ šeimą, kurią sudaro trys modeliai – įprastinis „Q7“ modelis, „Q7 Plus“ ir „LG Q7a“.

Visi trys modeliai pasižymi vienodu dizainu bei visi jie turi 5,5 colių įstrižainės ekraną su „Full Vision“ technologija, 18:9 formatu ir Full HD raiška. Kiekvieno modelio nugarėlėje rasime vieną kamerą, LED blykstę ir pirštų antspaudų jutiklį, o pati nugarėlė pagaminta iš metalo.

LG pristatė tris naujus „Q7“ serijos išmaniuosius

Naujieji „Q7“ serijos modeliai veikia su aštuonių branduolių procesoriumi, tačiau kol kas nėra paskelbtas tikslus jos pavadinimas. Tikėtina, jog tai turėtų būti „MediaTek Helio P10“. Žvelgiant į atminčių konfigūracijas – „LG Q7a“ ir „Q7“ turės 3 GB operatyviosios ir 32 GB vidinės, o „LG Q7 Plus“ pasižymės atitinkamai 4 GB ir 64 GB atminties.

Skelbiama, jog „LG Q7a“ turės 5 MPx raiškos vaizdo jutiklį priekinėje dalyje ir 13 MPx raiškos jutiklį nugarėlėje. „LG Q7“ pasižymės 8 MPx raiškos jutikliu priekinėje dalyje, o galinė kamera išliks tokia pati. „LG Q7 Plus“ turės 8 MPX jutiklį priekyje ir 16 MPx raiškos vaizdo jutiklį nugarėlėje.

Nors kol kas nėra žinoma kiek kainuos naujieji „Q7“ serijos išmanieji telefonai, tačiau žinoma tai, kad jie Europos rinkoje turėtų pasirodyti birželio pradžioje. Kitose rinkose jie turėtų pasirodyti kiek vėliau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!