Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63712/cubot-pristate-nauja-android-go-programos-ismanuji/spausdinti/

„Cubot“ pristatė naują „Android Go“ programos išmanųjį

Publikuota: 2018-05-22 17:24
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanijos itin dažnai siekia pasiūlyti kažką panašaus į tai ką siūlo didieji gamintojai. Dažniausiai jų pasiūlymas išsiskiria itin patrauklia kaina, o analogišką pasiūlymą turi ir „Cubot“. Kompanijos vadovai neseniai pristatė „Cubot J3“, kuris pasižymės veido atpažinimo funkcija ir itin žema kaina.

Visų pirma, reikėtų paminėti, jog naujasis „Cubot J3“ yra „Google“ programos „Android Go“ dalis. Tai reiškia, kad išmanusis telefonas veiks su paprastesne „Android“ operacinės sistemos versija, kuri reikalauja gerokai mažiau resursų. Telefonas veiks su „MediaTek MT6580“ procesoriumi bei 1 GB operatyviosios (RAM) ir 16 GB vidinės atminties.

„Cubot“ pristatė naują „Android Go“ programos išmanųjį

„Cubot J3“ turės 5 colių įstrižainės ekraną su 18:9 kraštinių santykiu. Skelbiama ir tai, jog išmanusis taip pat turės dvi kameras – vieną nugarėlėje su 8 MPx raiškos jutikliu ir vieną priekinėje dalyje – su 5 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Telefono veikimą palaikys 2000 mAh talpos baterija.

Gamintojas taip pat teigia, jog išmanusis telefonas palaikys veido atpažinimo funkciją, kuri leis apsaugoti Jūsų telefoną nuo pašalinių. Verta paminėti ir tai, jog „Cubot J3“ tai bus vienas iš nedaugelio apsaugos būdų, nes jame nerasime pirštų antspaudų jutiklio. Dėmesio verta ir šio telefono kaina, kuris sieks maždaug 51 eurą (60 JAV dolerių).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!