Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63711/liepos-menesi-turetu-pasirodyti-trecios-kartos-mi-max-modelis/spausdinti/

Liepos mėnesį turėtų pasirodyti trečios kartos „Mi Max“ modelis

Publikuota: 2018-05-23 07:20
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija oficialiai patvirtino, kad šio mėnesio pabaigoje ketina surengti spaudos konferencijoje, kurioje bus pristatyta naujausia gamintojo produkcija. Pastaruosius du metus „Xiaomi“ pristatydavo ir „Mi Max“ serijos modelius, tačiau šįsyk to neįvyks.

Vienas kompanijos vadovų Lei Junas pranešė, jog „Xiaomi Mi Max 3“ bus pristatytas liepos mėnesį. Apie tai jis paskelbė kiniškame socialiniame tinkle „Weibo“, tačiau tiksli pristatymo data – nenurodoma. Taip pat nebuvo pateikta ir jokių papildomų detalių apie šį įrenginį.

Liepos mėnesį turėtų pasirodyti trečios kartos „Mi Max“ modelis

Kaip bebūtų, iš anksčiau pasirodžiusių gandų, žinome, kad „Mi Max 3“ išsiskirs 6,99 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Kita išskirtinė šio išmaniojo telefono savybė – 5500 mAh talpos baterija su „Quick Charge 3.0“ technologija. Tikėtina ir tai, jog šis modelis palaikys ir „Qi“ belaidžio įkrovimo funkciją.

Pranešama, jog „Xiaomi Mi Max 3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 636“ procesoriumi bei turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Tikėtina, kad itin dideliu ekranu bei talpia baterija pasižymintis įrenginys turės ir kiek galingesnį modelį. Pastarasis turėtų veikti su „Snapdragon 660“ procesoriumi bei 4 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties.

Deja, tačiau visa esanti informacija dar nėra oficialiai patvirtinta ir artėjant naujojo „Xiaomi Mi Max 3“ pristatymo dienai gali pasirodyti vis daugiau kitokios informacijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!