Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63693/samsung-pristatys-dar-viena-ismanuji-galaxy-j6/spausdinti/

„Samsung“ pristatys dar vieną išmanųjį – „Galaxy J6“

Publikuota: 2018-05-21 15:07
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė artimiausiu metu ketina pristatyti dar vieną naują išmanųjį telefoną. Skelbiama, jog netrukus turėtų būti pristatytas naujasis „Samsung Galaxy J6“. Tiesa, pirmiausia šis įrenginys bus pristatytas Indijos rinkoje, o tik vėliau pasieks kitus regionus, o tarp jų – ir Lietuvą.

Šiandien, gegužės 21 dieną, Indijoje pasirodantis išmanusis telefonas pasižymės 5,6 colių Super AMOLED ekranu, o jo formatas – 18:9. Pranešama, jog „Galaxy J6“ veiks su „Exynos 7870“ procesoriumi bei turės pasirinktinai 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB arba 64 GB vidinės atminties. Verta paminėti, jog telefonas taip pat turės atminties kortelėms skirtą lizdą

„Samsung“ pristatytas dar vieną išmanųjį – „Galaxy J6“

„Samsung Galaxy J6“ nugarėlėje turės dvi kameras – vieną 16 MPx raiškos su LED blykste nugarėlėje ir kitą 8 MPx raiškos priekinėje telefono dalyje, kuri taip pat turės LED apšvietimą. Kompanijos atstovai pažymi, jog išmanusis telefonas veiks su „Android 8.0“ operacinės sistemos versija, o energija jį aprūpins 3000 mAh talpos baterija.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas oficialiai turėtų būti pristatytas šiandien, tačiau tik Indijos rinkai. Tikimasi, kad po kelių savaičių „Samsung Galaxy J6“ bus pristatytas ir kituose regionuose, įskaitant ir Lietuvą. Telefonas turėtų kainuoti maždaug 190 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!