Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63676/lenovo-ruosia-zaidejams-skirta-telefona-su-4-tb-vidines-atminties/spausdinti/

„Lenovo“ ruošia žaidėjams skirtą telefoną su 4 TB vidinės atminties

Publikuota: 2018-05-18 16:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmanieji telefonai žaidimų mėgėjams tampa vis populiaresni ir vis daugiau gamintojų skelbia, jog ketina pristatyti tokio tipo įrenginius. Prie šių gamintojų rato prisijungti nusprendė ir Kinijos kompanija „Lenovo“, kuri ketina pristatyti išmanųjį telefoną „Lenovo Z5“, kuris pasižymės neįtikėtinos talpos vidine talpykla.

Oficialiai paskelbta, jog naujasis „Lenovo Z5“ pasižymės net 4 TB vidinės atminties. Kompanijos atstovai taip pat tvirtina, jog jau yra užpatentavę net 18 technologijų, kurios bus panaudotas žaidėjams skirtame telefone. Kyla klausimas ar tokia talpykla telefone yra reikalinga, tačiau panašu, jog „Lenovo“ vadovams tai atrodo puiki mintis.

„Lenovo“ ruošia žaidėjams skirtą telefoną su 4 TB vidinės atminties

Ir nors kolkas apie šį išmanųjį telefoną nėra skelbiama daugiau informacijos, tačiau net neabejojama, kad tai bus aukštos klasės įrenginys. Tikimasi, jog „Lenovo Z5“ veiks su „MediaTek Helio P60“ arba „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi. Taip pat iš nutekėjusio įrenginio maketo matyti, jog jis neturės ekrano išpjovos, kaip dauguma naujų telefonų šiemet.

Žaidėjams skirto išmaniojo telefono pristatymas numatytas birželio 14 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!