Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63652/pirmasis-telefonas-su-1-tb-vidines-atminties-smartisan-r1/spausdinti/

Pirmasis telefonas su 1 TB vidinės atminties – „Smartisan R1“

Publikuota: 2018-05-17 12:16
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų rinkoje įvairiausios kompanijos bando nustebinti savo vartotojus. Kai kurios kompanijos siūlo neįtikėtinos talpos baterijas, kiti – daugybę kamerų ir pan. O štai Kinijos kompanija „Smartisan“ pristatė telefoną, kuris tapo pirmuoju įrenginiu su 1 TB vidinės atminties.

Naujasis „Smartisan R1“ pasižymi 6,17 colių įstrižainės „In-Cell“ ekranu su 2242×1080 taškų raiška. Gamintojo teigimu, šio įrenginio ekrano su korpusu santykis sieka 84 procentus. Žvelgiant į telefono dizaino sprendimus, verta paminėti tai, jog nugarėlė yra padengta stiklu, o rėmelis pagamintas iš itin aukštos klasės aliuminio lydinio.

Pirmasis telefonas su 1 TB vidinės atminties – „Smartisan R1“

Žinoma, daugiausiai dėmesio šis išmanusis telefonas susilauks dėl savo specifikacijų. Naujasis „Smartisan R1“ yra tikras flagmanas ir veikia su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei „Adreno 630“ vaizdo plokšte. Įdomu tai, jog sintetinių testų programėlėje „AnTuTu“ šis telefonas surenka net 275866 taškų, o tai yra bene geriausias rezultatas.

Pažvelkime ir į galimas atminties konfigūracijas. „Smartisan R1“ pasižymi net keturiomis skirtingomis opcijomis. Jeigu norite modelio su 6 GB operatyviosios (RAM) atminties – Jūs galite pasirinkite kiek vidinės atminties norėsite – 64 GB ar 128 GB. Taip pat šis telefonas turi ir du modelius su 8 GB RAM atminties – 128 GB ir net 1 TB vidinės atminties.

Jeigu pigiausią modelį galima įsigyti už maždaug 465 eurus, tai modelis su 1 TB vidinės atminties kainuoja kiek daugiau nei 1175 eurus. Tiesa, be atminties konfigūracijos Jūs galite pasirinkti ir vieną iš dviejų spalvų – juodą arba baltą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!