Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63562/kita-menesi-lenovo-planuoja-pristatyti-beveik-beremi-ismanuji-telefona/spausdinti/

Kitą mėnesį „Lenovo“ planuoja pristatyti beveik berėmį išmanųjį telefoną

Publikuota: 2018-05-10 10:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Lenovo“ panašu, jog ketina išleisti naują išmanųjį telefoną, kuris pasižymės ekranu su itin siaurais ekrano rėmeliais. Vienas kompanijos vadovų Chang Chengas savo „Weibo“ paskyroje išplatino nuotraukas su naujuoju telefonu.

Išplatintoje nuotraukoje matyti, jog išmanusis telefonas pasižymi itin siaurais rėmeliais ir neturi jokios išpjovos. Tai sukelia nemažai klausimų, nes tampa neaišku kur bus įmontuota priekinė kamera ir kiti jutikliai, kurie visuomet būna priekinėje telefono dalyje. Vienas „Lenovo“ kompanijos vadovų taip pat iškėlė klausimą kokiu ekrano ir korpuso santykiu turėtų pasižymėti įrenginys.

Kitą mėnesį „Lenovo“ planuoja pristatyti beveik berėmį išmanųjį telefoną

C.Chengo sekėjai turėjo galimybę pasirinkti vieną iš keturių variantų – 80–84 %, 85–89 %, 90–94 % ar net 95%. Nors sekėjai gali pasirinkti ir variantą su daugiau nei 90 %, tačiau kompanijos vadovas paskelbė ir tai, jog naujojo „Lenovo“ telefono ekrano su korpusu santykis bus tarp 80 % ir 90 %.

Nors paskelbta informacija sukėlė daugiau klausimų nei pateikė atsakymų, tačiau žinoma ir tai, jog šis „Lenovo“ išmanusis telefonas turėtų būti pristatytas birželio 14 dieną. Labai tikėtina ir tai, kad dar iki pristatymo paaiškės nemažai telefono specifikacijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!