Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63522/honor-10-geguzes-15-diena-bus-pristatytas-europos-rinkai/spausdinti/

„Honor 10“ gegužės 15 dieną bus pristatytas Europos rinkai

Publikuota: 2018-05-07 20:08
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Naujasis „Huawei“ dukterinės kompanijos „Honor“ išmanusis telefonas „Honor 10“ Kinijos rinkai buvo pristatytas dar prieš keletą savaičių. Tačiau dabar oficialiai paskelbta ir apie šio įrenginio pristatymą Europos rinkai, kuris įvyks gegužės 15 dieną Londone.

Vidutinės klasės „Honor 10“ išmanusis telefonas išsiskiria beveik tokiu pačiu dizainu kaip ir senesės kartos modeliai – su stikline nugarėle, kuri atrodo itin stilingai. Priekinėje dalyje rasime ir pirštų antspaudų sensorių, o viršutinėje ekrano dalyje – išpjovą. Pats įrenginys pasižymi 5,84 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška.

„Honor 10“ gegužės 15 dieną bus pristatytas Europos rinkai

Išmanusis telefonas veikia su „Kirin 970“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą užtikrina pasirinktinai 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. „Honor 10“ taip pat turi 3400 mAh talpos bateriją su greito įkrovimo funkcija, o telefone sukasi „EMUI 8.1“ sistema, kuri sukurta pagal „Android 8.1“ operacinę sistemą.

Netrukus ir Europoje pasirodantis „Honor 10“ nugarėlėje turi dvigubą kameros konfigūraciją, kurią sudaro 24 MPx ir 16 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Priekinėje dalyje rasime 24 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kuris skirtas asmenukėms. Verta paminėti, jog pastarasis palaiko ir nemažai papildomų funkcijų, kurios susiję su dirbtiniu intelektu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!