Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63184/naujove-lietuvoje-tegul-jus-apdraudzia-telefonas/spausdinti/

Naujovė Lietuvoje: tegul jus apdraudžia telefonas

Publikuota: 2018-04-06 16:03
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Saugodami daiktus, kartais pamirštame patys save. Todėl „Telia“ pirmoji Lietuvoje pasiūlė naujovę: su kelionių draudimu, kuris automatiškai įsigalioja išvykus į užsienį, asmens civilinis draudimas visus metus visai šeimai Lietuvoje galios nemokamai.

Prieš metus „Telia“ pristatyta ir didelio populiarumo sulaukusi kelionių draudimo paslauga dabar bet kurį telefoną pavers dar ir asmens civilinės atsakomybės polisu sumai iki 1 tūkst. eurų.

Teisine kalba sakant, asmens civilinės atsakomybės draudimas padeda apsisaugoti nuo nuostolių, kuriuos asmuo ar jo šeimos nariai netyčiniais veiksmais sukelia trečiųjų asmenų turtui, sveikatai ar gyvybei. Tačiau kasdieniniame gyvenime tai lengvai gali tapti viena iš tikėtinų situacijų, kuriose tikrai praverstų apsauga.

„Važiuodamas dviračiu atsitrenkiate į kitą transporto priemonę ar pėsčiąjį, vedžiojant šunį šis užpuola kitą augintinį ar praeivį, žaisdami krepšinį atsitrenkiate į varžovą ir šis susižeidžia – tai keli pavyzdžiai, kuomet šis draudimas gali padėti išvengti netikėtų išlaidų ir ginčų“, – sako Robertas Žudys, „Telia“ komercijos ir produktų vadovas.

Draudimo apsauga užsienyje įsigalioja vos kirtus Lietuvos sieną – svarbiausia nepamiršti su savimi pasiimti telefono. Draudimo mokestis, siekiantis nuo 1 euro per dieną, taikomas tik už tas dienas, kai klientai yra išvykę iš Lietuvos. Tai reiškia, kad užsienyje praleidę 15 dienų per metus, kartu su „Telia“ paslaugomis žmonės sumokės 15 eurų, už tai gaudami ne tik pilną sveikatos draudimą visai šeimai išvykus, bet ir nemokamą, metus laiko galiojantį asmens civilinį draudimą Lietuvoje. Kelionių draudimą „Telia“ siūlo bendradarbiaudama su draudimo brokeriu „Edrauda“ ir draudimo bendrove „Compensa“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!