Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/63146/oneplus-vadovas-nusake-pagrindines-oneplus-6-technines-charakteristikas/spausdinti/

„OnePlus“ vadovas nusakė pagrindines „OnePlus 6“ technines charakteristikas

Publikuota: 2018-04-04 18:13
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Melodramatiškai pavadintame („Neapribotos spartos siekis“) įmonės forumo įraše bendrovės „OnePlus“ generalinis direktorius Pete'as Lau atskleidė pagrindines šiais metais pasirodysiančio įrenginio „OnePlus 6“ technines charakteristikas, rašo „The Verge“.

Naujajame įrenginyje bus montuojama „Snapdragon 845“ platforma, kas visai nestebina įvertinus kitus 2018 metais pristatomus naujus aukščiausio lygio įrenginius. Taip pat telefone bus iki 8 GB darbinės atminties ir iki 256 GB nuolatinės atminties.

Gandai apie būtent tokias charakteristikas sklandė jau ir anksčiau, o ketinimas pasiūlyti įrenginius su tokiais dosniais atminties kiekiais veikiausiai reikš ir „OnePlus“ dar niekada neregėtas šių įrenginių kainų aukštumas. Ir nors oficialus „OnePlus“ pristatymas įvyks tik po kelių mėnesių, telefonus gaminančios įmonės vadovai jau dabar po truputį „tekina“ informacija apie būsimų telefonų savybes (pvz., kiek anksčiau pusiau oficialiai pademonstruotas naujojo „OnePlus“ telefono ekrano iškirpimas), todėl galima tikėtis, kad apie šiuos įrenginius praktiškai visas patikimas žinias turėsime dar iki pristatymo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!