Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/62799/samsung-galaxy-s8-ir-samsung-galaxy-s9-kokie-skirtumai/spausdinti/

„Samsung Galaxy S8“ ir „Samsung Galaxy S9“. Kokie skirtumai?

Publikuota: 2018-03-02 21:45
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Samsung“ kompanija paskelbė infografiką, kuris parodo „Galaxy S9“ ir „Galaxy S8“ skirtumus. Be pakankamai akivaizdžių pakeitimų, tokių kaip galingesnis procesorius, kintamos diafragmos kamera ir stereo garsiakalbiai, naujųjų išmaniųjų savininkų laukia rinkinys kitų pokyčių, kuriuos ne taip paprasta iškart pastebėti.

Pirmasis iš pirmo žvilgsnio nepastebimas pakeitimas – storesnis „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas. Naujų flagmanų ekraną bus sunkiau pažeisti.

Lyginant su praeitų metų modeliais, pasikeitė ir „Galaxy S9“ bei „Galaxy S9 Plus“ gabaritai. Gamintojas šiek tiek sumažino viršutinį ir apatinį rėmelius, todėl dabar ekranas užima daugiau vietos.

Taip pat gamintojas visiškai perdarė visus mechaninius mygtukus. Jie tapo šiek tiek storesni ir išdėstyti aukščiau, todėl juos paspausti patogiau nei praeitų metų „Galaxy S8“ modeliuose. Naujųjų išmaniųjų gamyboje panaudotas patvaresnis metalo lydinys, todėl galima tikėtis, kad „Galaxy S9“ modeliai bus kur kas atsparesni įvairiems įbrėžimams ir smūgiams. Be to, metalinis karkasas šiek tiek labiau išsikiša iš stiklo. Viskas tam, kad nukritus telefonui, sudūžimo tikimybė būtų minimali.

Skirtingai nei praeitų metų modeliuose, „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9 Plus“ modeliuose nesimato virš ekrano jutiklių. Maža to, pats ekranas tapo tamsesnis, todėl išjungtame režime jis tarsi susilieja su korpusu. Šių metų flagmanai yra aprūpinti nauju širdies rimo jutikliu, kuris leidžia nustatyti širdies apkrovos koeficientą.

Pirma kartą istorijoje „Samsung“ išmaniųjų vartotojo sąsaja gavo horizontalaus režimo palaikymą. Reikia tik pasukti ekraną ir ikonėlės pakeis išdėstymo orientaciją.

Reikėtų paminėti tai, kad „Samsung“ įrašė 10 įvairių muzikos žanrų naujų skambučių ir žadintuvo tonų.

Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistų teigimu, lyginant su praeitų metų modeliais, „Galaxy S9“ yra šiek tiek tobulesnis, tačiau revoliucijos čia nėra. „Galaxy S9“ yra sėkminga „Galaxy S8“ evoliucija. Gamintojo teigimu, šis telefonas sukurtas tam, kad padėtų naudotojams išreikšti save, kurti unikalų turinį ir dalintis ypatingomis gyvenimo akimirkomis su pasauliu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!