Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/6204/omnitel-klientai-gali-keistis-mms-zinutemis-ir-su-didziojoje-britanijoje-gyvenanciais-artimaisiais/spausdinti/

„Omnitel“ klientai gali keistis MMS žinutėmis ir su Didžiojoje Britanijoje gyvenančiais artimaisiais

Publikuota: 2006-12-06 13:26
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ klientai jau gali keistis vaizdo žinutėmis (MMS) su savo draugais ir artimaisiais, gyvenančiais Didžiojoje Britanijoje.

„Artėjant šventėms, suteikėm savo klientams galimybę apsikeisti nuotraukomis ir vaizdais su artimaisiais, kurie išvykę į Didžiąją Britaniją. Be to, praplėtėme šalių, su kurių gyventojais mūsų vartotojai gali keistis MMS žinutėmis, sąrašą iki devynių valstybių“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

Nuo gruodžio „Omnitel“ paslaugų vartotojai jau gali siųsti ir gauti MMS žinutes iš „Vodafone“ (Didžioji Britanija), „Telefonica O2“ (Čekija), „Pannon“ (Vengrija) ir „Globul“ (Bulgarija) vartotojų. Iki šiol „Omnitel“ klientai jau galėjo keistis MMS žinutėmis su „TeliaSonera“ (Švedija), „Netcom“ (Norvegija), „TeliaSonera“ (Suomija), „Swisscom“ (Šveicarija) ir „FL-GSM“ (Lichtenšteinas) paslaugų vartotojais.

Norint išsiųsti MMS žinutę į užsienį, telefono nustatymų papildomai keisti nereikia. Žinutė pasiekia adresatą per tą patį laiką, kaip ir siunčiant MMS žinutę „Omnitel“ tinklo vartotojams. Siunčiant MMS į užsienį, jos kaina išlieka tokia pati, kaip ir siunčiant Lietuvoje – 0,30 Lt.

Paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, „Omnitel“ vartotojai išsiuntė daugiau kaip pusę (51,6 proc.) visų Lietuvoje išsiųstų MMS žinučių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!