Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/61577/naujasis-leagoo-t5c-taps-pirmuoju-telefonu-veikianciu-su-spreadtrum-procesoriumi/spausdinti/

Naujasis „Leagoo T5c“ taps pirmuoju telefonu veikiančiu su „Spreadtrum“ procesoriumi

Publikuota: 2017-11-14 08:48
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Praėjusią savaitę jau rašėme apie tai, jog „Leagoo“ ketina išleisti dar vieną naują išmanųjį telefoną ir tai turėtų būti naujasis „Leagoo T5c“, kuris yra atnaujinta „T5“ modelio versija. Pagrindinis šio išmaniojo privalumas yra tas, jog už pakankamai žemą kainą Jūs gausite pakankamai geras specifikacijas. Vis artėjant šio įrenginio išleidimui – daugiau ir informacijos apie jį.

Pranešama, jog naujasis „Leagoo T5c“ veiks ne su „Mediatek“ procesoriumi, kaip yra įprasta tokio segmento telefonams, tačiau su kiek mažiau žinomos kompanijos „Spreadtrum“ lustu. „T5c“ turėtų tapti pirmuoju telefonu, kuris veiks su „SC9853i“ procesoriumi. Šis procesorius yra sukurtas naudojant 14 nm „Intel“ platformą. Naujasis lustas, nors ir skirtas biudžetinės arba vidutinės klasės įrenginiams, tačiau turėtų pasižymėti geru veikimo ir energijos saugojimo santykiu.

Naujasis „Leagoo T5c“ taps pirmuoju telefonu veikiančiu su „Spreadtrum“ procesoriumi

Remiantis oficialia gamintojo informacija, „Spreadtrum SC9853i“ procesorius turės aštuonis branduolius, kurie veiks 1,8 GHz taktiniu dažniu. Pagal „Antutu“ testų rezultatus šis lustas yra net 39 % galingesnis nei pagrindiniu jo konkurentu laikomas „Mediatek MT6750“ procesorius. Verta paminėti ir tai, jog šis „Spreadtrum“ procesorius lenkia „Mediatek“ kūrinį pagal vieno ir kelių procesorių darbo rezultatus, atitinkamai 25 % ir 36 %.

Pažvelkime ir į kitas „Leagoo T5c“ specifikacijas – šis telefonas pasižymės 5,5 colių įstrižainės Full HD ekranu. Kartu su „Spreadtrum“ procesoriumi įrenginys pasižymės 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Visą šio išmaniojo veikimą palaikys 3000 mAh talpos baterija, kuri taip pat palaikys ir 5V2A greito įkrovimo funkciją.

Skelbiama, jog naujasis „Leagoo T5c“ turėtų kainuoti maždaug 129,99 JAV dolerių, o jo masinė prekyba turėtų prasidėti gruodžio 5 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!