Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/6151/parodoje-itu-telecom-world-2006-samsung-demonstruoja-lyderyste-mobiliuju-technologiju-rinkoje/spausdinti/

Parodoje „ITU Telecom World 2006“ „Samsung“ demonstruoja lyderystę mobiliųjų technologijų rinkoje

Publikuota: 2006-12-04 15:47
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Gruodžio 4-8 dienomis Honkonge vykstančioje pasaulinėje telekomunikacijų technologijų ir įrenginių parodoje „ITU Telecom World 2006“ „Samsung“ demonstruoja ryžtą išlaikyti ateities kartos mobiliųjų technologijų rinkos lyderės pozicijas. Parodoje kompanija pristato naujausias mobiliąsias plačiajuostes radijo signalų sistemos technologijas „WiMAX“ ir HSUPA (High - speed Uplink Packet Access), 4G technologijų vystymo rezultatus.

„Kuo toliau, tuo sunkiau įsivaizduoti gyvenimą be moderniųjų technologijų. Mobilieji įrenginiai yra tapę komunikacijos ašimi, leidžiančia vartotojui prieiti prie tokių paslaugų, kaip sveikatos apsauga, bankininkystė ir apskaita, internetas, asmens identifikavimas ir daugybė pramogų. Ateityje šis sąrašas gerokai išsiplės“, - sako „Samsung Electronics“ Telekomunikacijų verslo prezidentas Kitae Lee.

Pasak K. Lee, „Samsung“ ir toliau išlaikys plačiajuostės radijo bangų sistemos paslaugų lyderės pozicijas, pirmoji pristatydama technologijas, kurios praturtins ir palengvins vartotojų kasdieninį gyvenimą. Naudodamiesi mobiliosiomis plačiajuostes radijo signalų sistemos (broadband) paslaugomis, vartotojai galės netrukdomai naudotis asmeniniais failais, blogais, garso ir vaizdo įrašais ir bet kuriais kitais media duomenimis kad ir kur bebūtų.

„Samsung“ stende parodoje demonstruojamos mobiliosios plačiajuostės radijo signalų sistemos technologijos, ateityje pakeisiančios nešiojamuosius kompiuterius mažesniais ir lengvesniais mobiliaisiais įrenginiais, kuriuose bus integruota plačiajuostės radijo signalų sistemos įranga, didelė atmintis, CPU ir kurie bus pajėgūs vykdyti procesines užduotis, atitinkančias vartotojų poreikius.

Moderniausių technologijų naudą pirmieji galės išbandyti parodos „ITU Telecom World 2006“.

„Samsung“ stende parodoje pristatoma:

  1. Pirmosios pasaulyje HSUPA technologijos ir įrenginiai.
  2. Mobiliųjų „WiMAX“ technologijų demonstracija naudojant moderniausius mobiliuosius įrenginius ir įrangą.
  3. Trijų naujausių Ultra mobilių įrenginių su unikaliomis savybėmis pristatymas: „Ultra Music F300“, „Ultra Video F500“ ir „Ultra Messaging i600“.
  4. Moderniausio verslo telefono SGH-i718 su „Windows Mobile 5.0“, rašymo ranka prieiga ir kitomis multimedijos savybėmis pristatymas.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!